15 de novembre de 2019 15/11/19

El PP demana al PSPV que torne a la platja 'a fer-se fotos com va fer en la seua etapa d'oposició'

El PP demana al PSPV que torne a la platja 'a fer-se fotos com va fer en la seua etapa d'oposició' - (foto 1)
  • El Grup Municipal del PP es reuneix amb veïns per a conèixer les seues demandes i 'treballar per a exigir millores a les que els dos ajuntaments donen l'esquena'

MÉS FOTOS
El PP demana al PSPV que torne a la platja 'a fer-se fotos com va fer en la seua etapa d'oposició' - (foto 2)

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha demanat al PSPV de la localitat, que governa en paral·lel amb Compromís el municipi, que "torne a la platja a fer-se fotos, com van fer quan eren oposició", perquè "han perdut dos anys i la platja està en una situació d'abandó innegable".

Les crítiques, tal com indiquen des del PP d'Almassora, "no són nostres, són dels propis veïns, amb els quals ens hem reunit per a conèixer de primera mà quins són les seues prioritats i necessitats bàsiques". "El PSPV va venir a la platja quan era oposició per a fer-se un àlbum de fotos criticant la falta d'inversions". No obstant açò, "ara que ells governen es troba a faltar que no hagen tornat a trepitjar la costa per a comprovar l'estat en el qual es troba". "Seria interessant que tornaren a recórrer-la perquè els veïns clamen no ja millores, sinó el compliment d'allò que van anunciar, perquè les promeses li les ha portat el vent".

Des del Partit Popular han manifestat la seua intenció de "seguir treballant per a aconseguir que les necessitats que els veïns ens han plantejat aconseguisquen executar-se". Tant el PSPV com Compromís "van garantir una bateria de millores, en infraestructures i serveis, i lamentablement ens trobem a les portes de 2018 i el desistiment és palpable". "Són moltes les necessitats que demanden els residents i no ja en matèria de grans inversions, sinó en serveis bàsics que segueixen sense ser atesos".

Des del PP consideren que inversions com la qual ha executat el Govern d'Espanya, amb una 2.943.164,47 euros en la regeneració de Benafelí, o la del Camí La Mar, amb un desemborsament de la Diputació de Castelló de 415.000 euros, "deuen servir als dos ajuntaments per a millorar les condicions de la platja, perquè encara que tots dos partits ignoren a la platja, sí els tenen en compte a l'hora de cobrar tributs i de pujar la taxa de les brosses un 15%".

ocultar
El PP demana al PSPV que torne a la platja 'a fer-se fotos com va fer en la seua etapa d'oposició'
Pujar