19 de gener de 2021 19/1/21

El PP demana al PSPV reparar la senda del Millars

El PP demana al PSPV reparar la senda del Millars - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora va alertar l'abril passat als dos partits que governen Almassora de l'abandó en el qual es trobava la senda del Riu Millars. Passats deu mesos de la demanda de solucions, el Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha recorregut al PSPV perquè davant la “ceguesa” d'un partit que suposadament es responsabilitza del manteniment i conservació del circuit, actue l'altre partit que governa, “perquè lamentablement a Almassora no governa un ajuntament, sinó dos”.

  Els danys registrats en diversos trams d'aquesta ruta per als vianants i ciclistes es van traslladar a la primavera amb l'objectiu d'actuar per a posar fre a la degradació. Lluny de fer-ho, les peticions del PP es van reiterar en els mesos d'estiu i també a la tardor, amb l'objectiu que la ceguesa de Compromís no degradara encara més aquesta ruta de salut, esport i oci.

  No obstant açò, lamentablement, el PP tornarà a traslladar la necessitat d'actuar en l'entorn “posat que gens s'ha fet”. “Esperem que ja que fa més de dos anys van decidir crear dues estructures paral·leles de govern, la qual cosa a uns fan oïdes sordes, siga atès pels altres, almenys pensant en el ben comú d'Almassora, alguna cosa que lamentablement no tenen en compte els qui governen des de 2015 uns d'esquena a uns altres”.

  Els danys registrats en la senda, la falta de compactació d'alguns trams, l'abandó de la neteja i conservació d'aquest circuit natural creix mes a mes sense que ningú actue. “I el més trist és que a major desistiment i abandó, major degradació de l'entorn. Alguna cosa que podria evitar-se si s'invertira en manteniments periòdics per part d'els qui governen Almassora. Un PSPV i Compromís que, lamentablement, ni estan ni se'ls espera”, han assenyalat des del Grup Municipal del Partit Popular.

  Pujar