1 de desembre de 2020 1/12/20

El PP demana a PSPV i Compromís ampliar en 20.000 euros la partida que garantisca en 2018 el projecte d'un nou pavelló poliesportiu

El PP demana a PSPV i Compromís ampliar en 20.000 euros la partida que garantisca en 2018 el projecte d'un nou pavelló poliesportiu - (foto 1)
  • La esmena del PP, que es xifra en 467.000 euros, reclama inversions útils en el pressupost després de la negativa dels 'dos ajuntaments' a invertir en el veí

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora defensarà avui en el ple de pressupostos l'ampliació en 20.000 euros de la partida econòmica que garantisca que en 2018 Almassora redacta el projecte de construcció d'un nou pavelló poliesportiu.

La cuantía econòmica s'integra en la bateria de propostes que el PP presenta aquesta vesprada al debat d'aprovació del pressupost amb l'objectiu "d'invertir en necessitats pràctiques i útils per als veïns" després que PSPV i Compromís s'hagen negat a "rebaixar tributs als ciutadans i mantinguen en 2018 la pujada d'un 15% dels fems".

La redacció del nou pavelló poliesportiu "és una necessitat que més de dos anys després des de que aquests dos partits governen segueix sense ser atesa". "Hem reclamat any rere any compromisos econòmics per a garantir la redacció d'aquest projecte que donaria resposta a les necessitats de molts veïns del nostre municipi. No obstant açò, gens s'ha fet". Així les coses, tal com ha explicat el regidor del PP a Almassora i portaveu del grup municipal, Luis Martínez, "vam seguir insistint que hem de comprometre'ns en la redacció d'aquest projecte per a donar un servei adequat als nostres esportistes".

Al costat d'aquesta iniciativa, el PP també planteja incrementar les partides reservades a la compra de sòl que garantisca la construcció de la pantalla verda de El Serrallo; el manteniment de la senda verda; l'enderrocament de l'edifici 167; l'assignació al Futbol Joventut Almassora C.D.; així com la signatura d'un conveni amb el Sindicat de Regs per a la millora de camins rurals.

A aquesta ampliació de partides, que es xifra en 195.000 euros, cal afegir la creació de noves partides. El PP inclou en 2018 reserves econòmiques per a il·luminar el traçat peatonal de la CV-183, coneguda com a carretera al Grau; la consolidació del Torrelló; una línia de subvencions per a desenvolupar el viver d'empreses i una altra per a fomentar la contractació de veïns d'Almassora; la instal·lació de radars pedagògics; i, finalment, la signatura de convenis entre les escoles esportives i les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes.

Pujar