15 de novembre de 2019 15/11/19

El PP demana al PSPV complir el seu compromís d'informar als veïns de l'estat de la pantalla verda després d'anys de paràlisis

El PP demana al PSPV complir el seu compromís d'informar als veïns de l'estat de la pantalla verda després d'anys de paràlisis - (foto 1)
  • 'Agustí (PSPV) va garantir en juliol de 2015 reunions periòdiques que no s'han produït perquè en lloc de defensar als residents protegeixen al Consell'

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora sol·licitarà al PSPV que complisca el seu compromís, anunciat el 30 de juliol de 2015, "de convocar periòdicament als veïns de la platja per a informar-los dels avanços del projecte de pantalla verda que des de fa més de dos anys està paralitzat i abandonat". "Fa més de dos anys, l'avui regidor de Gestió Econòmica, Santiago Agustí, presentava una postura de bel·ligerància i exigència a Obres Públiques per a finançar aquesta infraestructura que avui s'ha demostrat falsa". "No han fet un pas avance i els qui es presentaven com a reivindicatius, en la pràctica es dediquen a defensar i protegir als seus col·legues del Consell".

José Claramonte, regidor del PP en l'Ajuntament d'Almassora, ha tirat mà d'hemeroteca per a recordar que a l'agost de 2015, el PSPV va anunciar una reunió amb el director general d'Obres Públiques per a abordar el finançament de la pantalla verda del Serrallo. L'objectiu, anunciat, era "prioritari", però "passats prop de dos anys i mig ens plantegem si en realitat el que venien era fum".

El Consell ha rebutjat per tercer any consecutiu les esmenes presentades pel PP en Les Corts per a exigir finançament que permeta desenvolupar la infraestructura. I aquesta situació es repeteix a nivell local. "El primer any van suspendre els 100.000 euros que el PP havia reservat en el pressupost de 2015, i les quanties en 2016, 2017 i 2018 són mínimes, però per més que exigim que les amplien, ens rebutgen les esmenes".

En opinió de Claramonte, "el pas dels anys, el bloqueig informatiu, l'abandó d'un projecte que tant PSPV com Compromís consideraven prioritari, demostra que van vendre un missatge populista, freturós d'intencions més enllà del pur interès per guanyar vots". Des del PP, "mantenim l'exigència d'avançar en aquest projecte. No es pot entendre que en més de dos anys no hagen sigut capaços d'avançar en l'avantprojecte que nosaltres els lliurem i que avançava el cost de les expropiacions per a consolidar el parc públic. No han fet gens. I el seu abandó constata que aquests dos partits que governen en paral·lel segueixen donant l'esquena als veïns de la platja, als quals van garantir tot tipus de millores que segueixen sense executar-se".

ocultar
El PP demana al PSPV complir el seu compromís d'informar als veïns de l'estat de la pantalla verda després d'anys de paràlisis
Pujar