19 de gener de 2021 19/1/21

El PP demana al PSPV ampliar els 18.000 euros previstos per a agricultura

El PP demana al PSPV ampliar els 18.000 euros previstos per a agricultura - (foto 1)

    El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora reclamarà al PSPV un major compromís amb l'agricultura de la localitat "vista la mínima partida que ha reservat en el pressupost de 2018 a aquest sector". "Contemplar solament 18.000 euros el pròxim any per a aquest sector demostra quin és el grau de compromís del PSPV amb els agricultors. A Almassora són milers les famílies que encara treballen en el camp i és un pilar fonamental de la nostra economia que, no obstant açò, no rep el respatler d'els qui avui estan en el consistori".

    José Claramonte, regidor del PP en la localitat, ha reclamat d'els qui avui governen que "reconsideren el seu suport al sector". "És evident que l'agricultura segueix en crisi, però polítiques que ignoren la seua existència, com la qual demostra el PSPV reservant solament 18.000 euros a l'agricultura enfront dels 100.000 destinats a propaganda, ajuden a aprofundir, encara més, en les dificultats que segueixen afectant al camp".

    Per al Partit Popular d'Almassora, seria oportú que els qui avui governen "s'implicaren amb major afany en aquest àmbit". Els 100.000 euros destinats a propaganda que ha reservat el PSPV, o els 40.000 euros dedicats a normalització lingüística, en mans de Compromís, "constaten que fons hi ha sobrats però que, no obstant açò, a l'hora d'acostar el muscle cap al camp, no existeix cap interès".

    En aquest sentit, convenis com el plantejat pel PP per a l'arranjament de camins rurals, i acordat amb el Sindicat de Regs de la localitat, "serien de gran ajuda i suport al sector". "Desitgem que reconsideren les seues postures, que escolten als agricultors i que atenguen les seues demandes, perquè a Almassora el camp segueix sent un pilar econòmic fonamental que empra i mobilitza a milers de veïns".

    Pujar