27 de novembre de 2020 27/11/20

El PP demana al PSOE una comissió de treball que "frene l'amenaça del Consell sobre la platja de Almassora"

El PP demana al PSOE una comissió de treball que "frene l'amenaça del Consell sobre la platja de Almassora" - (foto 1)
  • El PSOE deixa fora d'ordenació “a centenars de vivendes i davant este maltractament Almassora ha de plantar cara amb tots els mecanismes legals i recursos disponibles”

El Partit Popular d'Almassora sol·licitarà al PSOE que governa en la localitat la constitució d'una comissió de treball que permeta frenar l'amenaça del Consell sobre centenars d'habitatges de la platja. La redacció del Pla d'Acció Territorial (PAT) que ha llançat el PSOE estableix una línia de 500 metres “que deixa fora d'ordenació el domicili de centenars de veïns del nostre poble”. “I davant un maltractament d'aquest calibre, hem d'estar tots junts”.

El PP tendeix la mà, com va traslladar el seu portaveu, María Tormo, personalment a l'alcaldessa divendres passat, “amb el desig que aquest front comú salve amb èxit una amenaça injusta i que atenta contra la nostra autonomia com a municipi”, ha assenyalat Vicente Blay Casino Serra, portaveu adjunt del PP.

“És un deure i una responsabilitat de tots estar a l'altura d'un maltractament injust i intolerable. I els nostres veïns esperen que siguem capaços de respondre amb tots els mecanismes legals i recursos disponibles a aquesta amenaça”. Des del PP, “creiem que la constitució d'una comissió de treball que pose en comú la visió de tècnics, veïns i polítics seria un bon punt de partit per a resoldre aquest escenari. Hem d'anar tots a l'una”.

Des del Partit Popular d'Almassora “transmetem la setmana passada als veïns el nostre suport ferm, sòlid i sense fissures en la defensa dels drets dels veïns”. “I encara que no teníem més informació que la publicada pels mitjans de comunicació, els manifestem el nostre suport absolut”.

“Ara esperem que des del PSOE i Ciutadans es constituïsca aquest fòrum de treball que reforce l'acció de tots en una única línia: la de plantar cara al Consell i exigir-li que faça marxa enrere en una atrocitat urbanística en tota regla. No podem sotmetre'ns a una decisió arbitrària i injusta, cal defensar els drets dels nostres veïns”, ha resolt l'edil.

Pujar