elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP demana a l’alcaldessa que reclame a la Generalitat l’enderrocament de l’Edifici 167

El PP demana a l’alcaldessa que reclame a la Generalitat l’enderrocament de l’Edifici 167 - (foto 1)

  Dos anys de govern de Compromís i PSPV a Almassora i l'Edifici 167 segueix en peus malgrat que el ple municipal va aprovar per unanimitat una moció presentada pel Partit Popular per a exigir a la Generalitat Valenciana l'enderrocament de l'immoble.

  Almassora segueix, quasi dos anys després, esperant l'enderrocament de l'immoble. Per açò, “sorprèn la passivitat de l'alcaldessa de Compromís que va ser incapaç d'exigir a la consellera Mª José Salvador, que va visitar Almassora el febrer passat, que concrete fons i data per a l'enderrocament de l'Edifici 167”, ha apuntat el portaveu Luis Martínez.

  Per als populars, “és urgent que els dos ajuntaments prenguen cartes en l'assumpte, perquè situacions com la de l'incendi que es va produir la setmana passada poden ocasionar problemes per a les persones que pogueren ocupar de forma il·legal l'edifici o per als habitatges confrontants”.

  El portaveu ha lamentat que “l’alcaldessa Susanna Nicolau se salte l'acord que aconseguim tots els partits perquè es derroque l'Edifici 167”. Per açò, “exigim a l'alcaldessa dels dos ajuntaments que prenga la iniciativa i que demane a la Generalitat Valenciana la demolició de l'Edifici 167”.

  Els populars afigen que “hem perdut mitja legislatura per la indefinició dels dos ajuntaments que són incapaços d'atendre les exigències dels veïns que demanen l'enderrocament de l'immoble”.  

   

  Pujar