10 de desembre de 2019 10/12/19

El Dia dels Majors reuneix a més de 900 persones a Almassora

El Dia dels Majors reuneix a més de 900 persones a Almassora - (foto 1)
  • Elsa Baeza i Carlos Luna amenitzen el berenar en una nova vesprada de bous

MÉS FOTOS
El Dia dels Majors reuneix a més de 900 persones a Almassora - (foto 2)

El Dia dels Majors reunirà aquesta vesprada a més de 900 persones en la plaça d'Espanya d'Almassora. Elsa Baeza i Carlos Luna amenitzaran el berenar organitzat pel consistori, amb la col·laboració de l'associació de pensionistes i jubilats Pla del Calvari. Per part seua, els afeccionats taurins viuran una nova vesprada de bous amb dues exhibicions de cerrils.

El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) treballa des de primera hora en coordinació amb els operaris per al muntatge de les més de 900 cadires previstes per als assistents a l'espectacle de varietats amb els artistes Elsa Baeza i Carlos Luna. El repartiment de berenar començarà a les 18 hores amb l'obertura de portes del recinte a les persones que s'hagen inscrit prèviament, 946 segons les dades facilitades per la Junta Local de Festes.

La reina de les festes, Nuria Alcalde Vedrí, i les dames Mar Rouco Cantavella i Núria Dealbert Lafuente assistiran a l'espectacle després de gaudir d'una nova vesprada de bous. En primer lloc eixirà a la plaça Major Juergachón, l'exemplar de Juan Pedro Domecq finançat per les penyes L'Andròmina i Joventut Taurina. En l'equador de la vesprada arribarà el torn de Miraboro, bou de El Pilar patrocinat pel El Polp, El Bocao, Gamusinos, Pirula, La Jerga, El Deklive, La Kliba, La Kalatra i Bufa la Gamba. A més la jornada compta amb la segona entrada i prova de vaques per la Vila, en aquest cas a càrrec d’Hermanos Barberán, de Sorita.

La jornada ha començat amb la concentració de les penyes i la cercavila amb la xaranga, que es repetirà aquesta nit per a acompanyar a reina i dames en el seu trajecte fins al barri antic a gaudir dels bous embolats. La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha previst que el públic de hui siga major que el d'altres dies per tractar-se de vespra de festiu i coincidir amb una àmplia oferta d'oci durant la jornada.

De fet, l'apartat musical està replet d'opcions en els casals de les penyes. Per part seua, l'Ajuntament ha programat Almassora Remember Festival en la plaça Santa Teresa i el Recinte Fester amb la presència de José Coll, Diego Cuevas, Josel, Raúl Platero i dj Thomas.

9 d’Octubre

Les celebracions del 9 d’Octubre coincideixen demà amb les festes en honor a la Mare de Déu del Roser. Per aquest motiu, la localitat inclou en la programació festiva l'ofrena al rei Jaume I i Pere Cornell (11 hores), la partida de pilota valenciana (16.30 hores) al carrer Sant Vicent i l'espectacle infantil ‘Rock&Jocs’ en la plaça d'Espanya.

ocultar
El Dia dels Majors reuneix a més de 900 persones a Almassora
Pujar