14 de novembre de 2019 14/11/19

Cs defensa acabar amb la regressió del litoral sud davant els reiterats incompliments de PP i PSOE

Cs defensa acabar  amb la  regressió del litoral sud davant els reiterats incompliments de PP i PSOE - (foto 1)
  • La candidata nacional per Castelló, Sandra Julià, remarca que "aquests projectes impularien l'atractiu de les nostres platges"

La candidata de Ciutadans (Cs) al Congrés per la província de Castelló, Sandra Julià, ha defensat "acabar amb la regressió del litoral sud davant la inacció dels governs de PP i PSOE". En el seu recorregut per la costa acompanyada pels representants de Cs dels municipis afectats, Julià ha assenyalat que "en Cs venim a alguna cosa més que a fer-nos la foto de torn, venim a canviar les coses i això significa escometre els canvis necessaris perquè la nostra costa recupere el seu atractiu per a veïns i turistes". 

La cap de llista de Cs ha manifestat que "si els castellonencs ens donen la seua confiança el pròxim 10 de Novembre, treballarem per garantir una inversió a curt-mitjà termini en les zones afectades d'Almassora, Borriana, Nules, Moncofa, Xilxes, Almenara i La Llosa". 

Sobre aquest tema, Julià ha recordat que "mentre les nostres costes perden terreny, els projectes redactats per el bipartidisme sobre aquest tema per a recuperar-lo, continuen agafant pols en el calaix de sastre". Per tant, "l'única cosa que tenim fins ara són promeses incomplides i reunions amb alcaldes que es repeteixen cada vegada que s'acosten unes noves eleccions", ha insistit la candidata de Cs.

Finalment,Julià ha lamentat que "aquesta situació s'haja anat agreujant amb els anys a causa del bloqueig polític i als interessos partidistes dels uns i els altres". "Per això fa falta un govern de Ciutadans, perquè el resultat d'uns altres ja sabem com acaba", ha conclòs.  

ocultar
Cs defensa acabar amb la regressió del litoral sud davant els reiterats incompliments de PP i PSOE
Pujar