15 de gener de 2021 15/1/21

El PP d´Almassora trasllada queixes veïnals per mosquits i reclama mesures eficaces contra la plaga

El PP d´Almassora trasllada queixes veïnals per mosquits i reclama mesures eficaces contra la plaga - (foto 1)
  • Les crítiques veïnals, tant a nivell particular com a través d'associacions, es multipliquen per la presència d'un insecte que augmenta en les últimes setmanes

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora traslladarà les queixes de veïns de la localitat per la proliferació de mosquits amb l'objectiu que es reforcen les accions de lluita contra aquesta plaga. “Som conscients que estem en un estat d'alarma i urgeixen les accions sanitàries i de rescat econòmic, però és cert que la situació de la plaga de mosquits s'ha incrementat de manera exponencial i urgeixen adoptar mesures”.

El regidor del PP a Almassora, Arturo Soler, sol·licitarà del PSPV informació respecte a les accions empreses per a atallar aquesta problemàtica “que es repeteix cada any i que hem de ser capaços de previndre per a evitar no sols queixes, sinó també problemes sanitaris derivats de les picades”.

En aquest sentit, “des del PP continuarem exercint de canal de comunicació de la ciutadania amb el PSPV que governa en la localitat per a sol·licitar informació respecte a les mesures aplicades fins hui i sol·licitar el reforç d'aquestes”.

Tant en la zona del nucli urbà com a la platja, “especialment en aquells espais en els quals s'ha acumulat l'aigua de les últimes pluges sense que es practique cap tractament, hi ha una urgència immediata per actuar”. Els veïns que resideixen en aquests entorns “pateixen de manera directa les picades d'un insecte que ja no sols ataca a l'estiu, sinó que cada vegada més estem veient com s'adapta a la resta d'estacions de l'any”.

En aquest sentit, “és necessari realitzar tractaments anuals, treballar amb la deguda programació i recórrer a la Diputació i a la Generalitat perquè en el cas que les accions a nivell local no siguen eficaços, que siguen altres institucions supramunicipals les que resolguen la problemàtica. I fer-ho prompte, perquè el termòmetre va en augment”, ha conclòs Soler.

Pujar