9 d’abril de 2020 9/4/20

El PP d'Almassora reclama responsabilitat i cooperació des de la lleialtat institucional

El PP d'Almassora reclama responsabilitat i cooperació des de la lleialtat institucional - (foto 1)
  • La portaveu del PP, María Tormo, fa una crida al sentit comú i la calma “per a afrontar mesures que no són fàcils però que la pandèmia del coronavirus exigeix”

El Partit Popular d'Almassora ha fet una crida a la responsabilitat i cooperació de tota la població “des de la màxima lleialtat institucional”. “Som conscients que en moments com aquest no és fàcil adoptar mesures que són dures i complicades. No obstant això, la pandèmia del coronavirus exigeix que, per damunt de tot, protegim al salut dels nostres veïns”.

La portaveu del PP en la localitat, María Tormo, ha posat en valor a les institucions sanitàries “perquè tenim la millor xarxa de salut pública del món amb uns professionals excel·lents”. “No obstant això, és necessari que tota la població actue des de la responsabilitat individual per a complir amb les indicacions que ens fan arribar des dels organismes competents i tractar de contindre l'expansió d'aquest virus”.

Des del Grup Municipal Popular, “la nostra mà tendida per a col·laborar en tot el necessari, perquè encara que és difícil, el bé més preuat, que és la salut, és el primer”. En aquest sentit, “creiem que qualsevol acció que adopte l'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, en llaures a protegir a la població i a garantir que aquest virus no es propaga de manera exponencial és necessària”.

En un escenari com l'actual, en el qual el coronavirus s'ha convertit en pandèmia, “la responsabilitat està en cadascun de nosaltres per a evitar el contagi”. I, sobretot, ha assenyalat Tormo, “per a garantir que la població de risc, com són els nostres majors, té garantida la seua salut a través d'unes mesures preventives extraordinàries que malgrat difícils són necessàries”.

Pujar