14 de novembre de 2019 14/11/19

El PP d'Almassora presenta moció per a invertir en la caserna més precària de la província

El PP d'Almassora presenta moció per a invertir en la caserna més precària de la província - (foto 1)
  • La portaveu del PP, María Tormo, reclama “fets, perquè les promeses del PSOE s'esfumen sense que els agents vegen millorades instal·lacions de més d'un segle”

El Grup Municipal del Partit Popular d'Almassora ha presentat una moció per a reclama la inversió que millore les condicions de la caserna més precària de la província. “Les contínues promeses del PSOE eren en realitat un bloqueig a un projecte que és prioritari tal com ha reconegut el Ministeri de l'Interior”.

De fet, tal com assenyalava la portaveu del PP a Almassora, María Tormo, “les dependències del nostre poble es troben entre les cinc més ruïnoses de tota Espanya i davant aquesta situació el PSOE promet però no actua”.

És evident, tal com ha assenyalat la regidora del PP, “que després dels continus anuncis electoralistes que l'alcaldessa d'Almassora ha fet de forma periòdica, és necessari actuar”. Perquè, segons ha indicat Tormo, “els agents no veuen millorada la seua situació amb promeses, la veuen amb inversió, fets i partida pressupostària”.

La moció del PP d'Almassora, que hui ha registrat la portaveu del PP, “reclama que els Pressupostos Generals de l'Estat de 2020 contemplen una reserva econòmica per a executar la construcció d'un nou aquarterament”. “La inversió que s'aprove revertirà directament a Almassora, ja que en unes condicions com les que reuneix aquesta caserna és difícil que hi haja una plantilla estable i consolidada”.

Així les coses, “des del PP reivindiquem realitats i no promeses, exigim inversió i no anuncis incomplits. I confiem que l'alcaldessa i el seu soci d'esquerres, Ciutadans, se sumen a aquesta moció que busca millorar l'acompliment de les funcions de la Guàrdia Civil en el nostre municipi i redundar en una millora de les prestacions a la nostra localitat”. “Per a sumar, ens trobaran, per a generar esperances i després negar-les de forma reiterada, ja tenen el suport de Ciutadans”.

ocultar
El PP d'Almassora presenta moció per a invertir en la caserna més precària de la província
Pujar