1 de desembre de 2020 1/12/20

El PP d'Almassora obté el recolzament dels partits per a exigir al PSOE que actue contra el mosquit

El PP d'Almassora obté el recolzament dels partits per a exigir al PSOE que actue contra el mosquit - (foto 1)

  El Partit Popular d'Almassora ha obtingut el recolzament unànime de la corporació a la seua moció per a exigir al Consell que invertisca en la lluita contra la plaga de mosquits. La iniciativa es presenta “per tal de ser útils als nostres veïns, perquè som conscients que arribat l'estiu, amb la pujada de les altes temperatures i les pluges, es genera un brou de cultiu excel·lent per a la reproducció de l'insecte”.

  Per a María Tormo, regidora i portaveu del PP, ha reivindicat el “treball braç a braç amb els veïns per a garantir-los el benestar que mereixen”. En ple juliol, “són moltes les queixes de ciutadans, tant en la platja com en el poble i Santa Quitèria, que ens han traslladat les seues protestes. És necessari actuar i no plegar-se davant unes sigles”.

  Per aquest motiu, per a la portaveu del PP, és important que mentre els qui ostenten l'alcaldia, el PSPV en minoria, està ocupat a negociar un pacte amb Ciutadans, “treballem pels nostres veïns, per a donar-los resposta a les seues demandes i solucions als seus problemes”.

  Des del PP consideren que en la lluita contra el mosquit és necessari “unir esforços i no defugir responsabilitats”. En Diputació, “el PP va tancar al gener un pressupost d'1.050.000 euros que aniria dedicat a la lluita contra la plaga tant amb recursos materials com amb assessoria tècnica”. “La Generalitat Valenciana no pot abandonar als municipis a la seua sort i reduir a una quantia mínima la seua implicació en aquesta problemàtica”.

  En aquest sentit, des del PP Tormo confia que el respatler a la moció que ahir es va aprovar en ple per unanimitat “es traduïsca en una exigència efectiva i exigent del PSOE al seu Consell, perquè Almassora no entén de sigles, entén de serveis. I en aquest cas es requereix una acció conjunta que ens ajude a ser eficaces per a assegurar que aquesta problemàtica es controla i no s'estén per desistiment de funcions”.

  Pujar