27 d’octubre de 2020 27/10/20

La EOI d’Almassora frega els 50 preinscrits després d’incorporar el B1 d’anglès

La EOI d’Almassora frega els 50 preinscrits després d’incorporar el B1 d’anglès - (foto 1)

  L'aulari de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) d'Almassora, que enguany incorporarà el nivell B1 d'anglès, ha publicat la llista amb els 49 preinscrits que hauran de formalitzar la matrícula al setembre. La previsió és que la xifra definitiva d'admesos s'incremente amb la incorporació de l’estudiantat que no ha hagut de realitzar els tràmits previs com, per exemple, aquells que van superar el primer curs del seu nivell en l'últim exercici.

  És per açò que el llistat de preinscrits és considerablement major en el cas dels cursos bàsics de A2 i B1, que registren 16 i 17 estudiants, respectivament, enfront dels quatre que han realitzat els tràmits previs la matrícula en A2.2. A aquestes dades se sumen els aspirants a una plaça que se sotmetran a la prova de nivell, que constarà de part escrita i oral, al setembre per a accedir al centre d'idiomes.

  La data de matrícula estipulada per la EOI per a l'aulari d'Almassora és el dilluns 18 de setembre a les 9.00 hores. La regidora d'Educació, María José Tormo, ha recordat que només es podran matricular els qui desitgen estudiar anglès en l'IES Álvaro Falomir, en cap cas estudiants d'altres centres. Aquells que no es matriculen el dia fixat tindran una altra oportunitat el 25 de setembre en la seu de la EOI de Castelló.

  “L'any passat inaugurem l'aulari d'Almassora amb el nivell A2 d'anglès i enguany la Conselleria d'Educació ha acceptat la nostra petició d'ampliar l'oferta acadèmica amb els cursos intermedis que, si s'ha de jutjar per les dades provisionals, sí han atret als veïns d'Almassora per a evitar desplaçaments a Castelló”, segons les mateixes fonts.

  L’estudiantat d'Almassora estarà format pels admesos en el Pla Integral d'Aprenentatge de Llengües per al Professorat (PIALP), l'alumnat del curs anterior (2016/17) que continua en el mateix idioma, els estudiants d'altres cursos i d'altres EOI (anteriors al 2016/17) que continuen en el mateix idioma i l'alumnat que ha realitzat la preinscripció de forma telemàtica (que es matricularà també per aquesta via).

  Quant als horaris, el primer curs dins del nivell bàsic A2 s'impartirà els dimarts i dijous des de les 16.45 fins a les 19.00 hores, mentre que el segon graó del nivell bàsic A2 compartirà les mateixes dates però amb horari de 19.00 a 21.15. Quant al nivell intermedi B1, les classes del primer curs s'impartiran els dilluns i dimecres de 16.45 a 19.00 hores o de 19.00 a 21.15 hores.

  Pujar