1 d’octubre de 2020 1/10/20

El PP d'Almassora demana al PSPV que “corregisca el caos provocat pel canvi de nom del carrer Almirante Cervera”

El PP d'Almassora demana al PSPV que “corregisca el caos provocat pel canvi de nom del carrer Almirante Cervera” - (foto 1)

    El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora sol·licitarà del PSPV que "corregisca el caos provocat pel canvi de nom de la calle Almirante Cervera que l'avui partit en l'alcaldia al costat de Compromís van decidir modificar pel carrer Cervera del Maestre".

    La decisió, que va ser recolzada pels dos ajuntaments d'Almassora, va comptar amb el vot en contra del PP que va justificar la seua postura assegurant que "no hi havia argument que justificara un canvi de nom d'un carrer que recordava a un almirall que va morir en 1909 i que gens té a veure amb la Guerra Civil".

    No obstant açò, la presència del nom de l'almirall en un creuer de la Guerra Civil va servir d'argument a ambdues formacions polítiques per a practicar el canvi. "Encara que el carrer no es denominara Crucero Almirante Cervera", han puntualitzat des del PP d'Almassora. "El resultat ho pateixen ara els veïns i els professionals que han de realitzar visites, avisos o notificacions a residents d'aquesta via de la localitat".

    Tal com han traslladat veïns al Grup Municipal del Partit Popular "es produeix un caos perquè no s'aconsegueix identificar el carrer". En els encreuaments d'aquesta via no existeixen les paletes identificatives amb els noms del carrer, tant l'antic com el modificat. Aquesta situació ha generat queixes "que creiem que s'han de solucionar". Per al PP, "bastaria amb identificar en cada encreuament el carrer, detallar el nom de la via amb les dues denominacions, nova i antiga, i millorar la col·locació de les mateixes perquè siga fàcilment llegible".

    Pujar