28 de novembre de 2020 28/11/20

Culmina la posada a punt de la sala d'estudi de L'Ateneu Jove d'Almassora

Culmina la posada a punt de la sala d'estudi de L'Ateneu Jove d'Almassora - (foto 1)
  • El consistori ha instal·lat aparells de calefacció i aire condicionat i ha instal·lat una vidriera

L'Ateneu Jove tornarà a obrir la seua sala d'estudi pròximament després de les millores realitzades pel consistori en les últimes setmanes. Destaca la instal·lació d'aparells de climatització, que faran que les condicions de la sala siguen les adequades per a l'estudi. A més el consistori ha instal·lat una vidriera per a cobrir la claraboia del centre de la sala, amb l'objectiu de mantenir la temperatura i per qüestions de seguretat.

Aquestes dues actuacions han suposat una inversió de 8.463,30 euros, gràcies als quals la Regidoria de Joventut aspira al fet que "els joves tinguen un espai on concentrar-se i en el qual, a més, puguen trobar tots els recursos que necessiten per a fer treballs en grup o cercar informació", ha afirmat l'edil de l'àrea, Xavier Trenco.

Així doncs, aquest àrea d'estudi compta amb 30 places, dividides entre la sala principal i altres dues estades laterals que han sigut condicionades per a la realització de treballs en grup o reunions. A més del nou mobiliari, l'Ajuntament d'Almassora va instal·lar nombroses connexions a la xarxa elèctrica i accés a internet per wifi, de manera que els usuaris poden portar els seus propis ordinadors.

El regidor ha animat als joves a utilitzar aquests recursos. Trenco ha assegurat que les nombroses intervencions dutes a terme pel consistori tenen com a objectiu "fer de l'Ateneu Jove un espai que els joves puguen utilitzar per a millorar la seua formació, ja que pretenem aconseguir que siga un centre homologat per a la realització de cursos oficials".

Actualment el centre té en marxa nombrosos programes dirigits a joves com 'Tria Tu', el qual ofereix classes de reforç a estudiants amb problemes acadèmics, o el Programa d'Integral de Qualificació i Ocupació (PICE), promogut pel consistori i la Cambra de comerç de Castelló. En aquest espai Joventut ofereix també cursos d'anglès, francès i alemany i formació per a l'obtenció de certificats de la Junta Qualificadora de Coneixementes del Valencià (JQCV) i de les titulacions per a monitors de menjador i d'activitats d'oci i temps lliure.

Pujar