24 de novembre de 2020 24/11/20

Cristina Rodríguez i Genís Barberà, guanyadors del concurs de l'Agenda Jove 2017/2018

Cristina Rodríguez i Genís Barberà, guanyadors del concurs de l'Agenda Jove 2017/2018 - (foto 1)

    Les il·lustracions de dos joves d'Almassora, Cristina Rodríguez i Genís Barberà, acompanyaran a milers d'estudiants durant tot el curs com a portada i contraportada de l'Agenda Jove 2017/2018, editada per la Regidoria de Joventut. Així ho ha decidit el jurat del concurs, que ha hagut de triar entre els 14 dissenys presentats per artistes d'entre 12 i 18 anys a la categoria A i d'entre 19  i 30 anys a la categoria B.

    Així doncs, la guanyadora de la 14ª edició del concurs i, per tant, il·lustradora de la portada de l'agenda ha sigut la publicista local Cristina Rodríguez Ortells, qui rebrà 300 euros com a premi. El disseny del comunicador i creatiu d'Almasora Genís Barberà Beltran ocuparà la contraportada, ja que el jurat li ha concedit l'accèsit i els 100 euros amb els quals està dotat. 

    Els artistes locals Paco Membrado, Aida Artero, Carlos Pesudo i Vanessa Amat -una de les guanyadores de l'anterior convocatòria- han sigut els responsables de l'elecció de la creacions vencedores. L'edil de Joventut, Xavier Trenco, ha agraït la seua col·laboració i ha reconegut que "enguany ho tenien especialment difícil, ja que tots els dissenys presentats eren de gran qualitat". "Una vegada més, els xics i xiques d'Almassora ens han sorprès amb la seua creativitat i ens han demostrat amb els seus treballs que poden estar a l'altura dels millors", ha celebrat el regidor.

    El consistori editarà prop de 3.300 exemplars de l'Agenda Jove 2017/2018, que seran distribuïts entre els alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius dels centres públics de la localitat a partir del mes de setembre. Els dissenys de Sara Román, Christian Ramos, David Barberá, Adriana Torija, Estefany Suárez, Marta Martínez i Iris Cerdán -la resta de participants del concurs- seran inclosos a l'interior dels blocs.

    Pujar