25 de novembre de 2020 25/11/20

El PP fa una crida a Almassora per a mostrar dol i respecte per las víctimes

El PP fa una crida a Almassora per a mostrar dol i respecte per las víctimes - (foto 1)
  • Veïns mostren des de fa setmanes el dol pels morts pel COVID-19 que el PSPV limita a un sol dia. “És dramàtic, hui continuen havent-hi víctimes que mereixen respecte”

El PP d'Almassora ha fet una crida a tota la població perquè mostre en les seues finestres el dol, crespó i respecte cap a les víctimes del coronavirus que el PSPV ha limitat a un dia. La petició, reiterada des de fa 15 dies, d'hissar les banderes a mitja asta en respecte a les víctimes del COVID-19 ha obtingut el rebuig del PSPV i el seu soci de Ciutadans que només han actuat quan el Consell ha declarat dol oficial.

La seua actitud respon, com el dimecres va reconéixer l'alcalde de Vila-real, el socialista José Benlloch, a una consigna interna del PSOE. “No cal mostrar cap senyal de dol”, segons explicava el líder del PSPV a Vila-real. I aqueixa circular interna del PSOE és la que segueix a ulls clucs el PSPV de la localitat que aquest diumenge, després del decret del Consell, va decidir hissar les banderes a mitja asta pel dol d'un dia a nivell autonòmic.

“Lamentem profundament aquesta actitud. Creiem que és inhumà que en una tragèdia d'aqueixa magnitud el PSPV no mostre la mínima consideració cap a les famílies. És un drama d'una transcendència històrica i darrere de cadascun d'aquests més de 20.000 morts hi ha un drama familiar”, ha assenyalat Vicente Blay *Casino Serra, regidor del PP.

En aquest sentit, “si l'alcaldessa prefereix seguir el dictamen del seu partit, nosaltres fem una crida a tota la població per a demostrar que Almassora sí que és solidària amb aqueixes famílies que no han pogut acomiadar a un familiar, per a abraçar en la distància a les persones que han perdut a un avi, a un oncle, a un pare, a un germà...”. “Creiem que no hi ha opció al debat, és una obligació moral i un dret per als qui ploren confinats a les seues cases després d'haver viscut una situació absolutament dramàtica”.

Des del PP conviden a Almassora a traure les banderes d'Espanya als balcons, a mostrar el respecte amb un crespó i a reconéixer, que per damunt dels qui governen, estan les víctimes, el respecte, la solidaritat i l'afecte. “Perquè només units i sent conscients de la veritat d'aquesta pandèmia, serem capaces, units, de superar-la”, ha considerat el regidor del PP.

Pujar