21 de febrer de 2020 21/2/20

Corell acollirà el primer Dia del Veí en els barris d'Almassora

Corell acollirà el primer Dia del Veí en els barris d'Almassora - (foto 1)
  • L'equip de govern es traslladarà el dimecres 31 per a escoltar les peticions

MÉS FOTOS
Corell acollirà el primer Dia del Veí en els barris d'Almassora - (foto 2)

L'equip de govern d'Almassora es traslladarà dimecres que ve 31 al Grup Corell, en la zona nord de la localitat, en el primer Dia del Veí que se celebrarà en els barris. La iniciativa de l'alcaldessa, Merche Galí, pretén crear fòrums de debat en cadascun dels districtes perquè la ciutadania li comunque de primera mà les necessitats d'aquestes zones.

El barri triat per a iniciar la ronda de visites és Corell, en l'accés a la localitat des de Castelló. La trobada amb el veïnat tindrà lloc en la cafeteria El racó de Neus a les 18.00 hores. "Volem que siga una reunió distesa amb els residents perquè ens mostren quins són les deficiències del barri, quines millores podem dur a terme i ens facen arribar qualsevol proposta de millora", ha assenyalat la primera edil.

Galí recorda que la trobada està oberta a tot el veïnat del grup Corell, amb independència que forme part o no col·lectius veïnals. "No és necessari ser integrant de cap associació per a venir a aquesta reunió, en la qual compartirem punts de vista i prendrem nota d'aquelles actuacions que estiguen en la nostra mà per a millorar l'entorn", ha defensat.

Tal com es va comprometre, el primer d'aquestes trobades es produeix recentment estrenat el nou pressupost municipal amb l'objectiu d'incloure qualsevol actuació en les partides econòmiques d'aquest exercici. Asfaltat, voreres, mobilitat, enllumenat o senyalització són algunes de les qüestions més reiterades.

El calendari definit per l'equip de govern inclou també visites al Grup Fátima, la plaça Botànic Calduch, la Vila, Pío XII, Vila Lola, la platja, Santa Isabel i Santa Quitèria. Galí aprofitarà aquest contacte amb el veïnat per a informar de les actuacions més recents a nivell global i dels projectes imminents, entre els quals figuren els cofinançats per la Unió Europea a través dels fons Feder.

A més d'aquestes trobades obertes, l'agenda de l'alcaldessa manté el Dia del Veí en el seu despatx els dimarts al matí perquè la ciutadania li trasllade en privat peticions o queixes. Els interessats poden reservar cita prèvia per telèfon, aplicació mòbil o correu electrònic. Per a açò només és necessari facilitar les dades personals, un número de telèfon de contacte i l'assumpte a tractar.

Pujar