28 d’octubre de 2020 28/10/20

Conselleria inicia la baremació de les nou empreses que opten a construir el Regina Violant

Conselleria inicia la baremació de les nou empreses que opten a construir el Regina Violant - (foto 1)

  La Conselleria d'Educació ha traslladat als seus tècnics les nou ofertes presentades per les empreses constructores que opten a l'adjudicació de les obres del col·legi Regina Violant per a la seua baremació. La mesa de contractació, que s'ha reunit aquest matí, ha acceptat la documentació esmenada per les dues signatures a les quals va concedir el termini oportú per a reparar les fallades administratives detectades. Superada aquesta fase, els tècnics inicien ara la qualificació de les nou ofertes.

  L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha considerat “molt bona notícia que l'Administració autonòmica haja fet un pas més en el procés en el termini establit i que les empreses hagen esmenat la documentació a temps, senyal del seu interés real per concursar en l'adjudicació pública”. En conéixer el resultat de la mesa de contractació, la primera edil s'ha posat en contacte amb l'AMPA del Regina Violant per a traslladar-los la informació de primera mà.

  Tal com assenyala l'acta de la mesa de contractació a la qual ha tingut accés Galí, la Conselleria d'Educació admet a tràmit als següents licitadors: Acciona Construcción S.A., Añil Servicios Ingeniería y Obras S.A.U., Civicons Construcciones Públicas S.L., UTE Compañía Levantina de Edificación y Obras Públicas S.A. (CLEOP), Ecsa Obra Pública y Civil S.L., Edifesa Obras y Proyectos S.A., Gimecons Construcciones y Contratas, Obrascon Huarte Lain S.A. i Proyme Ingeniería y Construcción S.L.

  En la mateixa línia, l'acta refereix: “Es procedeix a l'obertura dels sobres d'aquelles empreses que han sigut admeses. La documentació aportada pels licitadors és traslladada als tècnics per a la seua corresponent avaluació”. És per això que arranca ara el procés de baremació de les ofertes depositades per cadascuna de les nou mercantils i que finalitzarà amb la proposta d'adjudicació a l'empresa millor valorada.

  La mesa de contractació s'ha tornat a reunir una setmana després que ho fera el divendres passat per a l'obertura i qualificació administrativa de la documentació presentada per les constructores. Els integrants de la taula van revisar la documentació i van admetre a set empreses mentre que van detectar deficiències corregibles en dos casos que, segons l'acta d'aquest matí, s'han corregit en els termes oportuns.

  Per tot això, la primera edil ha reiterat la seua confiança en què el procediment per a l'adjudicació de les obres continue sense contratemps i segons el calendari previst per a iniciar els treballs sobre el terreny de l'antiga Garrofera en la primavera de 2019. Cal recordar que l'execució té un pressupost límit de 5.762.672,84 euros a càrrec de la Generalitat Valenciana.

   

  Pujar