30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP confia en que la inversió de Diputació en el trinquet desbloquege l'obra paralitzada

El PP confia en que la inversió de Diputació en el trinquet desbloquege l'obra paralitzada  - (foto 1)
  • La instal·lació esportiva rebrà una injecció de 50.000 euros que mostra el suport del Govern Provincial en una obra projectada i pressupostada pel PP en 2015

El Govern Provincial invertirà 50.000 euros en el trinquet municipal que el PP d'Almassora va projectar i va pressupostar en l'exercici 2015 però que les diferències entre PSPV i Compromís han bloquejat durant 18 mesos en el qual la infraestructura segueix sense tenir projecte ni pressupost per a executar-se.

El grup municipal del PP a Almassora ha mostrat la seua confiança en què el suport econòmic de la institució provincial servisca, "almenys, d'impuls perquè tots dos partits superen les seues tensions i construïsquen una infraestructura que malgrat que van garantir com a imminent, amenaça amb complir dos anys sense posar una sola pedra".

L'actuació va ser pressupostada en 2015. El PP va reservar en el seu pressupost 150.000 euros i va elaborar un projecte que va ser presentat als membres del Club Pilotari de la població. De la mà dels professionals de la disciplina, es van mantenir reunions amb el departament tècnic municipal i es va visitar el trinquet de Borriana perquè la infraestructura que el PP havia pressupostat per a iniciar les obres en el segon semestre de 2015 donara resposta a les necessitats dels esportistes.

"Lamentablement", han assenyalat des del PP a Almassora, "Compromís va ocupar la cartera d'Esports i va anunciar un canvi d'ubicació, que finalment no va ser un, sinó tres". Sense comptar amb el recolzament del seu soci, el PSPV, "les excuses que fins hui s'han donat han provocat que en 18 mesos no s'haja alçat ni un pilar de la infraestructura, i el que és més greu, no es dispose encara de projecte ni partida econòmica".

De fet, una vegada PSPV i Compromís van accedir a l'alcaldia van suspendre la partida de 150.000 euros que el PP havia reservat per a executar la instal·lació. En 2016, la situació econòmica de l'obra no va millorar, ja que el bipartit solament va reservar 125.000 euros als quals ambdues formacions polítiques han decidit pegar una retallada aquest mes de novembre minvant en 53.000 euros la partida. "Una mostra més de la falta d'acord i consens entre tots dos partits per a executar una obra que 18 mesos després segueix sense tenir terminis. Confiem que el suport de Diputació permeta desbloquejar la situació i executar el projecte que en 2015 planifiquem".

Pujar