28 de novembre de 2020 28/11/20

PP: "Compromís i PSPV pugen la taxa de brosses un 15% mentre els veïns pateixen un servei deficient"

PP: "Compromís i PSPV pugen la taxa de brosses un 15% mentre els veïns pateixen un servei deficient" - (foto 1)
  • El Partit Popular denuncia la "deixadesa" dels dos ajuntaments i assegura que les conseqüències de la seua ineficàcia les pateixen tots els veïns d'Almassora

MÉS FOTOS
PP: "Compromís i PSPV pugen la taxa de brosses un 15% mentre els veïns pateixen un servei deficient" - (foto 2)

El Partit Popular d'Almassora ha denunciat una vegada més "la brutícia que s'acumula en els carrers del municipi". El portaveu Luis Martínez ha assegurat que "les famílies d'Almassora paguem amb Compromís i PSPV un 15% més per la taxa de brossa i hem de patir que s'acumule brutícia en la via pública".

De nou, han sigut diversos veïns els que han remès fotos al Partit Popular "perquè estan farts que la brutícia a Almassora siga la tònica habitual" i "vista la ineficàcia dels dos ajuntaments, els veïns recorren a nosaltres perquè fem pública aquesta denúncia".

Així mateix Luis Martínez ha recordat que els dos ajuntaments d'Almassora segueixen sense licitar el nou contracte del servei de neteja viària. "Ha passat ja el primer quadrimestre i no hi ha previsió per part del govern municipal per a licitar la contractació". Per a l'edil "este és un exemple de deixadesa absoluta i d'incapacitat en la gestió per part de Compromís i PSPV que paguen factures per serveis que no s'han prestat i realitzen obres saltant-se la legalitat".

Pujar