15 de novembre de 2019 15/11/19

PP: “Compromís manté tancat un any després el pavelló B que va anunciar que obriria al gener”

PP: “Compromís manté tancat un any després el pavelló B que va anunciar que obriria al gener” - (foto 1)

  El partit que a Almassora ostenta la delegació d'Esports, Compromís, va anunciar fa avui un any l'obertura del pavelló B del poliesportiu La Garrofera. Era llavors alcaldessa Susanna Nicolau i anunciava, públicament, la solució als problemes dels clubs esportius amb la reobertura, al gener de 2017, del pavelló B del poliesportiu.

  Un any després, el pavelló segueix tancat i no hi ha calendari de reobertura, la qual cosa ha provocat el minvament del servei entre els esportistes i equips que de forma habitual eren usuaris d'aquestes instal·lacions.

  El Partit Popular d'Almassora s'ha reunit amb clubs de la localitat per a conèixer les necessitats d'uns col·lectius “als quals els dos partits que governen el municipi donen llargues”. Cansats de rebre respostes “en les quals no es marquen terminis ni un calendari concret”, demanen avançar per a donar solucions “vists els continus desvergonyiments de la delegació d'Esports que recolza el PSPV”.

  De fet, la regidoria que dirigeix Compromís va enfrontar el tancament d'aquesta instal·lació esportiva, ocupada per les obres de construcció del col·legi Regina Violant, “sense planificació alguna”. Aquesta situació va provocar malestar entre els afectats, principalment tres clubs de la localitat, si ben també ha afectat a esportistes que de forma esporàdica aprofitaven aquesta pista.

  El pavelló A és en l'actualitat l'únic espai cobert per a la pràctica esportiva. No obstant açò, les hores d'obertura són tan escasses que les opcions d'ús dels esportistes es veuen molt limitades”, ha assenyalat Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora. Una situació que “es manté enquistada i sense solucions per part d'els qui governen en una mostra més de quin és el compromís d'aquests dos partits amb els clubs que exerceixen una labor fonamental no solament en matèria esportiva, sinó també educativa i de formació”.

  ocultar
  PP: “Compromís manté tancat un any després el pavelló B que va anunciar que obriria al gener”
  Pujar