1 de desembre de 2020 1/12/20

El comerç local confía en la Fira de Nadal per a reactivar les vendes

El comerç local confía en la Fira de Nadal per a reactivar les vendes - (foto 1)
  • La carpa albergarà avui els primers tallers infantils i concerts

MÉS FOTOS
El comerç local confía en la Fira de Nadal per a reactivar les vendes - (foto 2)

El comerç local d'Almassora confia en la Fira de Nadal instal·lada a la plaça d'Espanya com a via per a garantir les vendes de temporada a només una setmana per a l'inici oficial del Nadal. La proximitat de les festes augmenta l'activitat comercial, una oportunitat que els emprenedors volen explotar per a fidelitzar la clientela i evitar el desplaçament a les grans superfícies.

Per açò, l'envelat acollirà durant tota la jornada els tallers infantils per a entretenir als més xicotets amb monitors mentre els adults realitzen les seues compres en algun dels 26 expositors instal·lats i que estaran oberts durant tot el cap de setmana entre les 10 i les 14 hores i, a la vesprada, de 17 a 20.30 hores. A més, a les 20 hores està prevista l'actuació en directe de Keco Fontana.

"Es tracta d'oferir les màximes facilitats als nostres veïns perquè la inversió es quede a Almassora, en un teixit comercial divers, proper i professional", ha valorat el regidor de Comerç, Santiago Agustí. De fet, l'increment de negocis participants, que ha passat de 20 a 26 en un any, amplia el ventall de productes oferits.

Els assistents trobaran a la mostra les següents firmes: Xiquets, Nidori Estudio, Punt i Goma, Aqua Health, Aproca, Comercial 98, Ninos moda infantil, Kiosco Sánchez, Modas Ángela, Todoinfantiles, Kike Simón Fotografía, Cooperativa agrícola San José, Coquetos, Floristería Monfort, Ela Calçats, Papelería Mya, Los zapatos de Sandra, Candela roba infantil, Soler & Piñeiro, Papilio Creacions, Ximo Barber, Ventura Artesans, Yoigo, l'Oroneta regals & events, Superanimacions i la cafetería.

Premis gastronòmics

Els més xicotets seran els protagonistes de la mostra aquesta vesprada amb motiu del lliurament de premis del concurs infantil de receptes a les 17 hores. Les seues aportacions durant les I Jornades gastronòmiques de l'arròs i la taronja d'Almassora tindran la seua recompensa avui. L'interior de la carpa alberga durant els tres dies un espai amb les proposades culinàries dels 18 finalistes que rebran un detall per part del consistori.

A més, un negoci local elaborarà aquesta vesprada les receptes dels tres guanyadors perquè els assistents comproven en directe el resultat de les propostes. Els premiats en la màxima categoria són Laura Blázquez Valent (col·legi Germans Ochando), Álex López Baena (Regina Violant) i Adrián Lozano Viu (Ambaixador Beltrán).

Pujar