28 d’octubre de 2020 28/10/20

El Comboi revalida el seu triomf en els premis taurins d'Almassora

El Comboi revalida el seu triomf en els premis taurins d'Almassora - (foto 1)

  La penya El Comboi ha revalidat aquest matí el triomf recollit en les passades festes de maig amb l'obtenció del trofeu al millor bou de la fira del Roser. Caixalmassora, organitzadora del tradicional esmorzar d'entitats patrocinadores, ha lliurat el xec valorat en 600 euros i el trofeu als integrants d'aquesta penya per alçar-se amb la victòria amb el seu bou d'Arcadio Albarrán.

  A l'exemplar exhibit en la vesprada del dimecres li han seguit en el rànquing de punts “Orgulloso”, el Torrestrella patrocinat el dissabte 13 pel grup que encapçala la penya El Corb, i “Tarifeño”, del grup de Els Vint i exhibit el dijous 11. Per la seua banda, les penyes han votat l'exemplar de José Luis Marca, copatrocinat per les entitats que encapçala la penya El Rollet i de nom “Pistacho”, com el millor presentat de les festes del Roser.

  Per la seua banda, la penya El Corb ha premiat a El Caragol i Aficionats al Bou per l'eixida de “Boceto”, un dels sis bous d'Albarreal que van córrer el tancament en el matí del primer dissabte de festes. L'últim dels trofeus és el que han lliurat les penyes La Tabarra i La Galbana als components de El Trasto per l'embolada de “Dobladito”, el de la ramaderia Cantinuevo exhibit el dilluns 8.

  Al final de l'esmorzar, l'alcaldessa d'Almassora ha ressaltat que “l'absència d'incidents greus durant tota la setmana és una prova que la festa és segura i sana gràcies a l'esforç de l'entorn taurí i especialment de col·laboradors taurins”. Galí ha incidit que “el cartell de bous d'Almassora és envejat en tots els pobles de la província perquè ací han estat els millors cerrils gràcies a l'esforç econòmic per a recolzar la tradició”.

  Concurs de ramaderies

  D'altra banda, la regidora de Festes, Isladis Falcó, ha desvetlat els premis del concurs de ramaderies. El jurat ha situat els caps de bestiar de Raúl Monferrer (Terol) com a triumfadores en la setmana d'entrades i proves per la Vila. La ramaderia tornarà a Almassora en les festes d'Almassora el dia que trie i, a més, té assegurada l'exhibició en la vesprada de vaques del divendres. En segon lloc ha quedat Hermanos Bellés (Torre d'En Besora), mentre que el bronze ha recaigut en Hermanos Guillamón (Sant Joan de Moró).

   

  Pujar