3 d’abril de 2020 3/4/20

Claramonte aplaudeix l'acord en Les Corts per a realitzar proves amb cistella malla

Claramonte aplaudeix l'acord en Les Corts per a realitzar proves amb cistella malla - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular en Almassora ha celebrat l'acord donat ahir per Les Corts a la moció presentada pel PP per a iniciar les proves amb cistella malla "que ha demostrat sense embuts, que Compromís desitja acabar amb el parany".

  La formació que a Almassora exerceix d'ajuntament amb el PSPV, va votar ahir en la càmera autonòmica en contra de la mesura que, no obstant açò, sí va recolzar el PSPV. Una divisió que, tal com ha assenyalat el regidor del PP a Almassora, José Claramonte, "despulla el vertader objectiu d'aquesta formació política, que no és un altre que enterrar una pràctica tradicional que és pròpia del nostre territori".

  "De fet, el passat 17 de novembre, el ple d'Almassora va evidenciar aquesta fractura de dos partits que es van repartir fa més de dos anys els despatxos del consistori". Compromís "no va ser tan evident en les seues formes i va preferir no demostrar les seues vertaderes intencions suavitzant el seu vot en forma d'abstenció". "Ahir, no obstant açò, no va haver-hi maquillatge. El vot va ser un rotund no", ha declarat Claramonte.

  El regidor el PP a Almassora lamenta que la iniciativa rebutjada, "que arreplega l'esperit de treball i entesa que sempre ha caracteritzat a Apaval, es troba amb la cerrazón d'una formació política que no desitja ni tan sols asseure's a abordar la situació del parany". La moció, que el PP ha defensat en Les Corts amb una Proposició No de Llei presentada pel diputat autonòmic Miguel Ángel Mulet, arreplega la iniciativa del sector de promoure una modificació de la Llei de Caça que faça compatible aquest mètode tradicional selectiu, sense mort ni sofriment per a les aus que són objecte de caça.

  Tal com ha explicat Claramonte, "són els aficionats els primers interessats a complir la llei, per açò sempre han mostrat respecte a l'administració i a la societat". "Afortunadament, l'acord assolit ahir marca una fita que serà d'interès per a promoure mesures compatibles amb la legislació, com la proposta del cistell malla. I serà així malgrat que, lamentablement, Apaval no haja trobat el mateix respecte que professa entre els qui avui governen el Consell".

  Pujar