elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Celtas Cortos actuarà en les festes de Santa Quitèria d’Almassora

Celtas Cortos actuarà en les festes de Santa Quitèria d’Almassora
  • El concert, gratuït per al públic, serà el dissabte 23 de maig en la plaça Pere Cornell

La regidora de Festes d'Almassora, Isladis Falcó, ha confirmat l'actuació de Celtas Cortos en la setmana gran de Santa Quitèria. El concert tindrà lloc en la mitjanit del dissabte 23 en la plaça Pere Cornell. Com totes les activitats festives, l'actuació serà gratuïta “per a afavorir la major assistència de públic a una de les cites clau del programa d'actes”.

Després de tres dècades d'èxits, el grup val·lisoletà acostarà el folk rock fins a l'epicentre d'Almassora en el desenllaç de la setmana en honor a Santa Quitèria. No en va l'actuació tindrà lloc en la mitjanit del dissabte al diumenge com a colofó a nou dies de celebracions patronals. Al marge del concert estrela de la setmana, la Junta Local de Festes (JLF) presentarà en breu la resta del cartell musical.

D'altra banda, la JLF treballa per a tancar la programació d'activitats com el Dia dels Majors, que acollirà la plaça d'Espanya en la vesprada del dimarts 19 de maig, o el Dia dels Xiquets i Xiquetes, previst per al matí del dimecres 20 en el Recinte Fester coincidint amb les vacances escolars dels més xicotets. Com de costum, les persones voluntàries de la junta habilitaran un termini per a la inscripció en els actes que requerisquen de reserva de places, com el Dia dels Majors, el ‘pa i porta’ o la Festa de les Paelles.

La regidora de Festes ha insistit que la localitat gaudirà de més d'un centenar d'actes gratuïts, en els quals no faltaran les activitats esportives, culturals, infantils, gastronòmiques i religioses per a honrar a la patrona d'Almassora. Mancant tres mesos per a l'inici dels festejos, el consistori ja treballa en els primers preparatius perquè el pròxim dia 28 el ple ratifique el nomenament de María Gonell Esteve com a reina d'Almassora 2020, acompanyada per les dames Nerea Montanos Sabiote i Alba Pesudo Luis.

Pujar