21 de novembre de 2019 21/11/19

El PP celebra la inversió de Diputació en la caserna d'Almassora

El PP celebra la inversió de Diputació en la caserna d'Almassora - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha celebrat la inversió que la Diputació Provincial desenvoluparà en la caserna de la Guàrdia Civil de la localitat després d'aprovar una inversió de 31.580,76 euros que ha de millorar les condicions de la xarxa elèctrica de la instal·lació. “Creiem que és una bona notícia que s'invertisca en la millora de les condicions d'aquesta infraestructura que l'any 2010 va quedar bloquejada malgrat les històriques reivindicacions d'Almassora per a aconseguir la construcció de nova planta de l'aquarterament”.

  Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, es va reunir el passat octubre amb el subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, per a abordar la millora de l'aquarterament “que fa set anys el PSOE va decidir descartar i traure de planificació”. Aquesta situació, a la qual va acompanyar la crisi econòmica, va obligar a paralitzar una obra “que seguim creient que és necessària, tal com va aprovar en ple la Diputació Provincial en la sessió del passat octubre”.

  Des del Partit Popular d'Almassora “anem a seguir treballant, en coordinació amb la Subdelegació del Govern, perquè Almassora tinga la seua demandada caserna de la Guàrdia Civil, una instal·lació que complisca les condicions i necessitats dels agents que presten servei en el municipi”, ha postil·lat.

  La inversió ara de la Diputació Provincial amb l'objectiu d'aconseguir l'adaptació del subministrament general d'electricitat de l'aquarterament demostra, en opinió de Martínez, “que les millores de la instal·lació no cessen i el respatler del Govern Provincial segueix vigent”. “L'objectiu, en tot cas”, ha considerat Martínez, “és aconseguir que la Guàrdia Civil gaudi d'una nova instal·lació que done resposta a les seues necessitats”.

  ocultar
  El PP celebra la inversió de Diputació en la caserna d'Almassora
  Pujar