25 de setembre de 2020 25/9/20

La cavalcada de Reis fon innovació i tradició a Almassora

    El departament de Festes culmina avui mesos de treball per organitzar una cavalcada de Reyes que una innovació i tradició a Almassora. Així, mancant les sorpreses que la Junta Local de Festes (JLF) desvetllarà aquesta mateixa vesprada, el magatzem municipal ha acollit la transformació d'algunes de les 11 carrosses participants per adaptar-les amb il·luminació als gustos dels més petits.

    Ses Majestats d'Orient també estrenaran abillaments a la seva arribada a Almassora, segons ha confirmat la regidora de l'àrea, Isladis Falcó. El seu departament s'ha encarregat, a més, que no faltin caramels durant tot el recorregut pels carrers de la localitat. Els 800 quilos de dolços suposen un increment de 200 quilos respecte a la desfilada de l'any anterior. "Hi haurà caramels per a tots, però solament les carrosses de Melchor, Gaspar i Baltasar podran llançar-los al públic per garantir la seguretat durant tot el recorregut", ha assenyalat.

    Serà després que els Reis Mags visiten a les cinc de la tarda als interns en la residència de la tercera edat d'Almassora. Després de la recepció real i el repartiment de regals, els d'Orient es desplaçaran a la confluència de l'avinguda José Ortiz amb el carrer Boqueres per iniciar una desfilada que obrirà Tambors de Passió amb el seu particular toc de tambor i bombo. Així anunciaran l'arribada de Ses Majestats a la localitat.

    En el festeig també participaran diferents grups d'animació infantil, Lluïsos Almassora amb la carrossa de Herodes, els pastors i el naixement, a més de la Llum de Belén i l'estel per guiar als Reis. Als gegants i cabuts Llorenç, Quitèria i Panderola se sumaran els vehicles de Correus i la bústia, així com el que ocuparan els voluntaris de la JLF per al repartiment de crispetes als assistents. L'escala real i els camions carregats amb els regals precediran a les carrosses de Melchor, Gaspar i Baltasar abans que tanqui la comitiva a Unión Instructivo Musical La Esmeralda.

    Pujar