28 d’octubre de 2020 28/10/20

La biblioteca d'Almassora obri de dilluns a diumenge per a atendre la demanda per exàmens

La biblioteca d'Almassora obri de dilluns a diumenge per a atendre la demanda per exàmens - (foto 1)

    La biblioteca d'Almassora aplicarà l'horari extraordinari d'exàmens de dilluns a diumenge fins el pròxim dia 20 per a atendre les peticions de l'alumnat que cursa estudis universitaris. L'horari de dilluns a dissabte en aquestes dues setmanes és de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 21.00 hores, mentre que els dos diumenges estarà oberta en horari de 9.00 a 14.00 hores.

    La regidora de Cultura, Isladis Falcó, ha recordat que la sala "és un recinte modern i còmode, renovat en 2016 i dotat amb xarxa wifi i amplis espais per a facilitar la concentració dels usuaris". L'edil ha incidit que el calendari extraordinari permetrà a l'alumnat de la Universitat Jaume I i als estudiants d'oposicions o qualsevol dels dos instituts "traslladar el seu espai d'estudi a la seu municipal en les millors condicions".

    Com de costum, el servei de préstec de llibres estarà disponible en l'horari habitual d'atenció al públic, de manera que els usuaris de les instal·lacions podran utilitzar-les de dilluns a diumenge encara que només podran traure llibres de dilluns a divendres. D'aquesta forma, el consistori pretén que el servei extraordinari d'obertura garantisca la màxima concentració de l'alumnat que acudirà a la biblioteca només a estudiar.

    Cal recordar que la sala va sumar 40 nous espais de lectura en 2016 després de les obres d'ampliació, que van traslladar la seu de la Junta Local de Festes a l'edifici de l'ajuntament per a sumar metres a la biblioteca. Els treballs van suposar una inversió de 50.000 euros, a la qual es van sumar altres 21.500 euros en mobiliari nou.

    Pujar