22 de novembre de 2019 22/11/19

Barrachina (PP): “El PSPV nega especialistes a Almassora perquè ha de col•locar als amics”

Barrachina (PP): “El PSPV nega especialistes a Almassora perquè ha de col•locar als amics” - (foto 1)
  • El consultori de la platja redueix el seu horari d'atenció a l'estiu i el Centre Sanitari Integrat perd traumatologia, oftalmologia, medicina interna i otorrino

El Partit Popular ha exigit al PSPV que pose fre a les retallades sanitàries que pateix Almassora en mans de Ximo Puig. “El PSPV retalla especialistes mèdics en aquest centre sanitari que va inaugurar el PP perquè ha de col·locar amics i pagar amb els diners de tots els valencians el seu aparell de propaganda”.

Així ho ha considerat el president del *PPCS, Miguel Barrachina, qui ha reclamat hui a Almassora “la inversió i el servei del Centre Sanitari Integrat de Pío XII que va garantir el PP el 21 de març de 2011”. “No tenen diners perquè Almassora gaudisca d'un oftalmòleg, un otorrino, un internista o un traumatòleg. No obstant això, sí que tenen 500 milions d'euros per a finançar àPunt”.

Barrachina ha comparegut a Almassora al costat de la presidenta del PP en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i la portaveu del PP a Almassora, María Tormo. “Aquest és un clar exemple del “Retallades tour”. Una mostra de com Ximo Puig retalla en sanitat i les conseqüències les paga una població a la qual se l'obliga a traslladar-se a Castelló perquè el PSPV els nega les especialitats que el PP va habilitar en 2011”, ha considerat Bonig.

Per part seua, Tormo ha considerat “intolerable” que prestacions que estaven consolidades, com l'obertura del consultori mèdic de la platja 5 dies a la setmana a l'estiu o les especialitats mèdiques del CSI Pío XII, “hagen patit retallades que ens priven de serveis bàsics”.

Almassora, tal com ha considerat Tormo, no mereix “l'asfíxia a la qual ens sotmet el PSPV”. En poc menys de quatre anys, el govern de Ximo Puig en el Consell amb el vist i plau de l'alcaldessa i ara el seu soci de Ciutadans, “ha desmantellat aquest centre mèdic de referència amb el qual s'havia millorat la qualitat de vida dels nostres veïns. Des de fa més de tres anys el PSPV, lluny d'ampliar les consultes les ha reduïdes, i malgrat que ja l'any passat vam sol·licitar a través d'una moció que s'ampliaren els serveis, la realitat és que en data de hui segueixen sense atenció quatre especialitats”.

Per a Tormo, tal com ha declarat, “és el mateix cas que el consultori de la platja”. Aquest estiu, “vam promoure una moció per a exigir l'obertura del servei els cinc dies de la setmana perquè havien decidit reduir-lo a tres jornades. Malgrat que van donar suport a la nostra iniciativa el PSPV es va dedicar a justificar la retallada i la realitat ha sigut que ha passat l'estiu i els veïns de la platja lluny d'ampliar prestacions han vist com li les reduïen”.

ocultar
Barrachina (PP): “El PSPV nega especialistes a Almassora perquè ha de col•locar als amics”
Pujar