2 de desembre de 2020 2/12/20

PP: “Més de 600 autònoms d'Almassora segueixen sense rebre un sol euro de l'ajuntament”

PP: “Més de 600 autònoms d'Almassora segueixen sense rebre un sol euro de l'ajuntament” - (foto 1)
  • Aquesta setmana, el Govern del PSOE va cobrar la segona quota a uns treballadors que, en la majoria de casos, han facturat zero euros. “Hi ha diners, urgeix actuar”

Almassora posseeix 631 autònoms que aquesta setmana van tornar a pagar la seua quota sense facturar, en la majoria de casos, un sol euro des que es va decretar l'estat d'alarma. “Sí ja és greu no facturar, la situació es torna més crítica si no hi ha suports als qui són el pilar de l'economia. El Govern del PSOE continua cobrant les quotes encara que no hi haja ingressos, la Generalitat Valenciana ha emés ajudes que han arribat a menys d'un 1% dels nostres autònoms, i l'Ajuntament d'Almassora segueix sense prendre en consideració el nostre pla d'ajudes i reactivació”.

Així de contundent s'ha mostrat la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira, qui aquesta setmana va exigir al PSPV que “actue ja, perquè és impossible seguir de braços plegats mentre hi ha negocis del nostre municipi que, segurament, no vagen a tornar a reobrir la seua activitat”. Després de cada autònom “hi ha una família, uns fills i una vida que el PSPV sembla que ignora perquè en lloc de rescatar-los sembla que els convida al precipici, com ha deixat clar la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera”.

“El que no se senta còmode, que no òbriga”. És el lema que, en opinió del PP a Almassora, “està aplicant el PSPV als autònoms del nostre poble. Hi ha diners de sobres: la partida de festes de maig s'ha suspés, hi ha associacions que han renunciat a la seua subvenció i hi ha particulars que han fet donacions. A més, hi ha capacitat d'endeutament: l'alcaldessa feia fa escassos mesos gal·la del seu desig d'arribar a deute zero. Si aquest no és el moment d'injectar liquiditat a qui més el necessita, és que el PSPV no és conscient de la realitat que hi ha al carrer”.

En aquest sentit, ha assenyalat Rovira, “hem exigit en les dues reunions que s'han celebrat de la comissió del COVID-19 que no esperen més per a habilitar una línia d'ajudes. Hem presentat un pla de reactivació econòmica i una línia d'ajudes pròpia per a garantir l'activitat dels negocis. No obstant això, la realitat és que no els interessa i cada dia que passa és un dia de dol no sols a nivell sanitari, sinó també a nivell econòmic”.

Pujar