28 d’octubre de 2020 28/10/20

Les AMPA d'Almassora trien la mascota de l’Expoentreteniment

Les AMPA d'Almassora trien la mascota de l’Expoentreteniment - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les AMPA d'Almassora trien la mascota de l’Expoentreteniment - (foto 2)

  L'Expoentreteniment d'Almassora ja té mascota per a l'edició de 2018. El jurat, format per representants de les associacions de mares i pares de tots els centres educatius de la localitat, ha triat la creació d'Eryka Gabriela Argint (de 2º de primària del CEIP Cardenal Cisneros) que recrea un simpàtic ós panda.

  Aquest disseny serà adaptat a una disfressa gràcies a la qual Moli, nom de la mascota, cobrarà vida durant la fira infantil i juvenil. Eryka i els altres dos finalistes del concurs, Álvaro Milian i Carmen Fernández, arreplegaran el seu premi durant l'acte d'inauguració de la Expoentreteniment, que se celebrarà el pròxim 26 de desembre en el Recinte Fester.

  Així mateix, arreplegaran els seus regals com a guanyadores del concurs de dibuix 'Pinta el Nadal' les alumnes del CEIP Ambaixador Beltrán Martina Cuica, en la categoria infantil, i Irene Llueca, en la categoria de primària. Els finalistes, els qui també rebran premis en aquesta edició, ha sigut Judith Pesudo, Ainhoa Visurraga, Héctor Ramírez, Lluna Romero i Keyla Schneider.

  Totes i tots els alumnes guanyadors seran rebuts pel regidor de Joventut, Xavier Trenco, en el saló de plens, on l'edil els farà lliurament del diploma que els acreditarà com a guanyadores i finalistes. «Més de 2.500 xiquetes i xiquets de tot el municipi han pogut expressar la seua creativitat un any més gràcies aquests concursos artístics nadalencs, un assoliment que podem celebrar gràcies a la implicació dels equips docents i de les AMPA», ha manifestat Trenco.

  Licitació pública de la fira

  La Regidoria de Joventut ha tret a concurs públic l'organització de la fira Expoentreteniment per a complir amb la nova llei de contractació pública. L'esdeveniment nadalenc oferirà, en la vint-i-sisena edició, actuacions musicals i teatrals d'inauguració i de tancament, una quinzena de tallers propis i un pla de dinamització en el qual inclourà a les activitats de les associacions. A més, per a arribar fins al Recinte Fester, l'Ajuntament d'Almassora habilitarà dos trens turístics que recorreran tot el municipi.

  Pujar