12 de juliol de 2020 12/7/20

Almassora tria les ramaderies per al concurs del Roser

Almassora tria les ramaderies per al concurs del Roser - (foto 1)

    La Comissió del Bou de la Junta Local de Festes (JLF) ha elaborat el cartell per al concurs de ramaderies dels festejos en honor la Mare de Déu del Roser. Les exhibicions amb ramat comptaran amb els millor puntuats en l'última edició festiva i inclouran novetats. La setmana gran anirà del 5 al 14 d'octubre, encara que les exhibicions taurines arrancaran en el matí del dissabte 6 amb el tancament de cerrils i finalitzaran el dissabte 13.

    El concurs començarà el dilluns 8 amb el ramat de Raúl Monferrer (Terol), que es va alçar amb la victòria en la passada edició de Santa Quitèria. Un dia després, en la matinal del 9 d’Octubre, arribarà el torn d'Alberto Garrido (Oropesa), tercer classificat al maig, mentre que en l'equador de la setmana gran protagonitzarà l'entrada i prova per la Vila el ramat de Miguel Parejo (Cabanes).

    El casc antic viurà una nova jornada de concurs en el matí del dijous 11 amb les vaques de Germán Vidal (Cabanes), que va obtenir la plata en el certamen del passat mes de maig. El relleu arribarà un dia després per triplicat amb les exhibicions matinal (Hermanos Guillamón), vespertina (Raúl Monferrer) i enfundades nocturnes (Hermanos Guillamón). El cicle conclourà en el matí del dissabte amb el ramat d’ Hermanos Bellés (Torre d’En Besora).

    La regidora de Festes, Isladis Falcó, ha agraït a la comissió l'elaboració de “un cartell que compleix les nostres màximes: explicar de nou amb els guanyadors de l'última edició i afavorir la participació de ramaderies de la terra”. Al temps, espera que el certamen mantinga les expectatives “d'un públic molt fidel a aquestes entrades, que repeteix any rere any en el qual s'ha convertit en un esdeveniment imprescindible en el recinte taurí”.

    Pujar