25 de novembre de 2020 25/11/20

Almassora treballa en la licitació del projecte de millora del carrer Illes Balears

Almassora treballa en la licitació del projecte de millora del carrer Illes Balears - (foto 1)
  • Les obres milloraran les canalitzacions i crearan les infraestructures necessàries per a la instal·lació de la xarxa de telefonia

L'Ajuntament d'Almassora ha activat el procés de licitació per a l'execució de les obres del carrer Illes Balears, en el tram situat entre el carrer Illa de Buda i Camí Catalans. El projecte suposarà la millora de les condicions d'accessibilitat i pavimentació del vial, així com de drenatge superficial i renovació de l'enllumenat. Els treballs dotaran a la zona de la infraestructura soterrada de telecomunicacions necessària per a la instal·lació del servei Internet.

L'execució del contracte tindrà un cost màxim de 165.289,25 € i l'empresa concessionària disposarà de fins a dos mesos per a la realització de les obres, un termini que començarà després de la signatura de l'acta de replanteig.La regidora d'Urbanisme, Carmina Martinavarro, ha recordat que els temps han sigut marcats pel consistori a fi de "començar les obres després de l'estiu i reduir les molèsties als veïns en l'època de major activitat del districte marítim".

Aquest projecte suposarà la creació de la canalitzacions necessàries per a la dotació del servei d'Internet en la platja d'Almassora, una demanda traslladada al consistori en nombroses ocasions pels residents en la zona. Referent a açò, l'edil de Platges, Amaya Gómez, ha assegurat que "gràcies a aquestes obres les àrees urbanitzades situades entre el Camí Benafelí i Om Blanc disposaran de la infraestructura necessària per a que els veïns puguen accedir a una connexió a la xarxa de qualitat".

Cal recordar que l'Ajuntament d'Almassora va donar llum verda a aquestes obres a fi d'esmenar les deficiències que presentava aquest tram del carrer Illes Balears, on la manca de vorera en un dels costats dificulta el trànsit de cadires de rodes i carrets de bebè. Un altre dels aspectes que corregiran aquestes obres són les interrupcions i obstruccions en els canals de connexió amb l'enllumenat i els principals vessaments del districte, les quals ocasionen molèsties als residents durant els episodis de pluges intenses. Després d'escometre les millores, el consistori preveu plantar arbres en el tram afectat per les obres amb l'objectiu d'unificar l'estètica d'aquest vial amb la de la resta de carrers urbanitzats de la partida.

Pujar