28 de gener de 2020 28/1/20

Almassora supera el miler de reserves per a la Nit de cap d’any

Almassora supera el miler de reserves per a la Nit de cap d’any - (foto 1)
  • El Recinte Fester acull l’última nit de l’any amb actuacions i ressopar gratuït

Almassora registra més de mil reserves per a la seua Nit de cap d'any en el Recinte Fester. La nit començarà amb l'actuació de l'orquestra la Kinky Band a les 00.30 hores, un dj prendrà relleu i a partir de les 3.00 hores, el repartiment de ressopar gratuït per als veïns que prèviament hagen sol·licitat aquest servei en el consistori local. La Junta Local de Festes (JLF), encarregada del repartiment del tradicional cava i coques salades, segueix amb la preparació dels últims detalls de cara a la celebració de final d'any.

Cal recordar que enguany existeix un servei d'autobús gratuït per a portar als veïns de la platja al Recinte Fester a les 23.00 hores, amb parades en Carabiners i Pitillo. A més, tant a la 1.00 com a les 5.00 hores, eixirà un autobús des de la carpa fins a la platja que també podrà recollir a persones d'aquestes parades per a tornar al Recinte.

D'altra banda, els que trien l'opció de Castelló també comptaran amb transport gratuït des de la 1.00 fins a les 6.30 hores. Les parades són en la plaça Borrull a Castelló i en carrer Boqueres, Santa Quitèria, Trinitat i plaça Santa Isabel a Almassora, amb freqüència cada hora i les eixides a en punt des d'Almassora i a la mitja des de Castelló.

Pujar