20 d’octubre de 2020 20/10/20

Almassora reprén la programació cultural amb aforament limitat

Almassora reprén la programació cultural amb aforament limitat - (foto 1)
  • Presenta 16 esdeveniments en format menut per a evitar aglomeracions

L'Ajuntament d'Almassora reprendrà la programació cultural el dia 19 després de la suspensió dels esdeveniments per la pandèmia de coronavirus, encara que en diferent format a l'acostumat. Les mesures de seguretat seran les protagonistes dels 16 esdeveniments programats per als mesos de setembre i octubre amb l'objectiu d'evitar aglomeracions i frenar l'expansió de la COVID-19.

D'aquesta manera, el departament que dirigeix Javier Mollá ha optat per un format reduït però variat per a atendre un públic heterogeni. Òpera, cinema, jazz, monòlegs, música, màgia, circ i teatre conformen una programació en la qual també hi haurà espai per a la reivindicació de la igualtat a través del certamen de curtmetratges de dones LTB (dissabte 26 de setembre, Casa de la Cultura).

‘Pirata barba’, del cicle Almassora Circ, inaugurarà la programació cultural el dissabte 19 en la plaça d'Espanya (19h) que continuarà, un dia després, amb la projecció de la pel·lícula ‘Johnny English’ dins del marc ‘Diumenges de cine’. Aquest cicle inclou també ‘Bohemian Rhapsody’ (diumenge 18 d'octubre) i ‘Parc màgic’ (diumenge 25). Per als més menuts, les pel·lícules triades són ‘Abominable’ (diumenge 27 de setembre) i ‘El Rey León’ (diumenge 11 d'octubre).

D'altra banda, la programació inclou dues projeccions d'òpera a la Casa de la Cultura: ‘Las bodas de Fígaro’ (dimarts 29 de setembre) i ‘La bohème’ (dimarts 20 d'octubre), mentre que el I Festival Tardor de Jazz s'estrenarà amb Las Vegas Jazz Band el 10 d'octubre i continuarà, una setmana més tard, amb l'actuació de Nina Dinamita per a concloure el dissabte 24 amb Gypsy Jazz Reunion. La plaça d'Espanya acollirà els tres esdeveniments musicals.

Per part seua, l'associació Les Goles protagonitzarà un cercavila el 3 d'octubre entre la plaça d'Espanya i la plaça de l'Església i, coincidint amb la festivitat del 9 d'octubre, el departament de Cultura ha previst màgia infantil en horari de vesprada en la plaça d'Espanya i el monòleg de Pablo dels Reis i Pau Blanco a partir de les 20 hores a la Casa de la Cultura. Tancarà la programació la representació de ‘La vida inventada de Godofredo Villa’, de l'autora d'Almassora Sonia Alejo, que el mes de març passat va rebre el V Premi Clara Campoamor.

Pujar