elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora repartirà 470.000 euros a autònoms i microempreses abans de cap d’any

Almassora repartirà 470.000 euros a autònoms i microempreses abans de cap d’any
  • El III Pla Resistir suposa ajudes de 1.500 euros per negoci

L'Ajuntament d'Almassora repartirà 470.613 euros en subvencions de la tercera convocatòria del Pla Resistir entre autònoms i microempreses abans que finalitze l'any. Els fons procedeixen del consistori (300.000 euros) i la Diputació Provincial de Castelló (170.613,10 euros) i permetran transferir fins a 1.500 euros per negoci per a ajudar al sector després de la crisi del coronavirus.

Podran acollir-se a aquest pla totes aquelles empreses d'Almassora excloses en la primera i segona convocatòria i que estiguen registrades en els epígrafs que apareixen en la convocatòria: impremtes, merceries, calçat, drogueria i perfumeria, llenceria, pelleteria, tèxtil per a la llar, comerç majorista de beguda i tabac, comerç al detall i de béns usats, herbolaris o distribució de periòdics i revistes.

La convocatòria va més enllà i aconsegueix també a sales de ball, comerç de mobles, bugaderies, maquilladores i esteticistes, tintoreries i bugaderies, tallers d'automòbils i bicicletes, reparació d'articles electrodomèstics, joieries, autoescoles, guarderies, ensenyament reglat, reparació de roba, perruqueries, serveis de bellesa, serveis fotogràfics i fotocòpies, enmarcació i guies turístics.

El regidor d'Hisenda d'Almassora, Santiago Agustí, ha recordat que les bases de la III Pla Resistir ja estan remeses a la Base de dades Nacional de Subvencions i, després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província, els beneficiaris disposaran d'un termini de 10 dies per a justificar les seues despeses.

Agustí ha encoratjat a autònoms i microempreses a presentar factures superiors als 1.500 euros en tant que, en cas de sobrar fons, l'Ajuntament repartirà l'excedent entre aquells beneficiaris que hagen pogut justificar despeses més elevades. Segueix així la fórmula aplicada en les dues convocatòries anteriors per a garantir que el total de la subvenció arriba al sector.

Pujar