21 de setembre de 2020 21/9/20

Almassora renova l'oferta de tallers d'oci i temps lliure

Almassora renova l'oferta de tallers d'oci i temps lliure - (foto 1)

  La regidora de Cultura, Isladis Falcó, i la tècnic del departament, Lola Sanz, han presentat aquest matí la programació de les activitats d'oci i temps lliure per al nou curs. Restauració de mobles, dansa, pintura sobre tela, tambors i bombos o indumentària flamenca són algunes de les propostes. El termini de preinscripció per als 13 tallers s'estendrà del 20 al 28 de setembre. El sorteig per als grups amb excedent de demanda serà el 3 d'octubre i el 5 es publicaran les llistes. La matriculació anirà del 10 al 17 d'octubre.

  El preu de cada curs està articulat segons la taxa municipal i el nombre d'hores que comprèn, que oscil·len entre 22 i 100. Entre les novetats d'aquesta edició destaca indumentària flamenca (dimarts), psicomotricitat per a la iniciació a la dansa (dimecres), classes de patchwork o puntes de randa (dijous). Els tres es desenvoluparan en l'edifici de Ca la Vila en horari vespertí.

  Per la seua banda, les instal·lacions de la plaça Major també acolliran el curs crea i decora o restauració de mobles (dimarts o dijous), així com pintura i dibuix (dilluns o divendres). Per la seua banda, els centres socials de Corell i Sant Felip tornaran a oferir classes de pintura sobre tela en dies alterns per a atendre l'elevada demanda de places que es repeteix cada any en aquesta modalitat.

  En últim terme, els afeccionats a la música disposaran d'una nova edició de l'Escola Municipal de Tambors i Bombos tots els divendres en el Auditori Les Boqueres, mentre que l'alumnat de dolçaina i tabal realitzarà els assajos en la Casa de la Música dimarts i dijous. En últim terme, l'Ajuntament d'Almassora obrirà grups infantil, iniciació per a adults i perfeccionament per a adults en l'apartat de dansa tradicional.

  La regidora de Cultura ha animat a majors i xicotets a sumar-se a "una oferta que sorgeix de les peticions veïnals que hem anat rebent i que esperem satisfaça a un públic amb inquietuds molt diferents". A més, ha avançat que en breu es farà pública la programació cultural del pròxim trimestre perquè els interessats puguen retirar el seu abonament en l'Ajuntament d'Almassora.

   

  Pujar