elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora rendeix honors a la seua patrona, la Mare de Déu del Roser

Almassora rendeix honors a la seua patrona, la Mare de Déu del Roser
  • Els veïns acompanyen a la imatge de la Verge fins a la parròquia de la Nativitat

Galeria de fotos
Ofrena de flors a la Mare de Déu del Roser d'Almassora
Ofrena de flors a la Mare de Déu del Roser d'Almassora

Un any, 11 mesos i 25 dies després, Almassora ha honrat a la seua patrona amb la tradicional ofrena de flors. La imatge de la Mare de Déu del Roser ha recorregut els carrers d'aquesta localitat castellonenca fins a la parròquia de la Nativitat i molts han sigut els veïns d'Almassora que han volgut acompanyar a la seua patrona.

L'alcaldessa, Merche Galí, ha participat també en l'ofrena a la Mare de Déu del Roser que ha conclòs amb el tret d'una traca per la Vila.

I tot això, amb la vista posada en el cel per l'amenaça de pluja. Si fa dues setmanes la processó es va haver de suspendre per la pluja, hui malgrat l'amenaça la imatge de la patrona ha pogut processionar. En la processó no han faltat les peces de la Unió Instructiu Musical La Maragda que poc després de les 11.00 hores interpretava l'Himne d'Espanya a les portes del Santíssim Crist del Calvari.

Xiquets de comunió i els que comencen la catequesi, entitats i associacions locals, la junta de les Dames de Santa Quiteria i de la Mare de Déu del Roser, a més de les reines de 2018, María Portalés, i 2019, Nuria Alcalde, al costat de les seues dames de la cort d'honor ha acompanyat a la patrona en aquest ofrena molt especial que es realitza quasi dos anys després gràcies a la millora de la situació sanitària.

MÉS FOTOS
Almassora rendeix honors a la seua patrona, la Mare de Déu del Roser - (foto 2)
Pujar