elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora remet una carta als propietaris perquè netegen els solars de la seua propietat

Almassora remet una carta als propietaris perquè netegen els solars de la seua propietat
  • El consistori s'encarregarà de la neteja dels solars públics a través d'una empresa local amb una inversió de 7.000 euros

La Regidoria de Territori de l'Ajuntament ha recordat, a través d'una carta, als propietaris de solars urbans a Almassora l'obligatorietat que tenen de mantindre els seus espais en bon estat. Per segon any consecutiu i després de les queixes veïnals sobre la brutícia en alguns solars privats, la regidora de l'àrea, Carmina Martinavarro, ha remés un escrit als propietaris.

D'aquesta manera, el personal del consistori continuarà amb la seua labors de control en el compliment de l'ordenança municipal sobre l'adequació d'aquests terrenys privats. A partir d'un mes des del requeriment, l'Ajuntament ja podrà obrir expedient i prendre les mesures sancionadores oportunes contra els propietaris que no complisquen amb la normativa local vigent.

D'altra banda, l'Ajuntament d'Almassora començarà en breu les labors de neteja dels terrenys públics i cedits de cara a la temporada estival amb l'objectiu de previndre incendis. En total, el departament de Territori preveu invertir més de 7.000 euros en la neteja i adequació de tots els solars de titularitat pública o cedits a l'Ajuntament. Així, el consistori adjudicarà aquests treballs a signatures locals amb l'objectiu de contribuir amb els empresaris d'Almassora a superar les conseqüències negatives propiciades per la pandèmia de la COVID-19.

A més, les labors de desbrossament en aquestes zones, al costat de les fumigacions contra les rates i paneroles iniciades ja la setmana passada, permetran evitar l'aparició massificada d'aquesta mena de plagues. Els operaris de Facsa, empresa encarregada de la prevenció en el clavegueram públic, s'han desplaçat fins a la platja d'Almassora per a revisar la xarxa de sanejament i efectuar els tractaments oportuns per a evitar l'aparició d'insectes i rosegadors coincidint amb la pujada de les temperatures.

Martinavarro ha recordat que “l'obligació dels propietaris de solars privats és mantindre els seus terrenys en un estat òptim de neteja que no afecte el veïnat de la zona”. “Animem amb aquesta carta informativa al fet que els veïns complisquen amb les obligacions que marquen les ordenances municipals sobre aquests espais urbans”, ha afirmat l'edil de l'àrea.

Pujar