elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora recupera el mercat ambulant amb estrictes mesures de seguretat

Almassora recupera el mercat ambulant amb estrictes mesures de seguretat
  • Redueix les parades, controla aforament i reparteix gel i màscares a la clientela

El mercat ambulant d'Almassora ha tornat hui a la plaça d'Espanya i l'avinguda José Ortiz amb 14 parades enfront de les 29 que habitualment exerceixen la seua activitat dimarts i divendres. El matí ha transcorregut amb normalitat en un recinte barrat amb un accés controlat en les entrades i eixides i vigilat pel personal de Mercats i la Policia Local.

La clientela ha entrat amb distància de seguretat entre compradors, ha rebut gel desinfectant i màscara quirúrgica en cas de no portar-la posada. Les diferents parades s'han estés al llarg de l'esplanada de la plaça d'Espanya i l'avinguda José Ortiz des de la confluència amb Sant Pasqual.

A més, el gènere ha romàs protegit amb plàstics i els consumidors s'han mantingut distanciats de la mercaderia seguint les marques adhesives fixades en el sòl amb la finalitat de complir “escrupolosament” amb les mesures marcades per la Generalitat Valenciana, segons el regidor de Comerç, Javier Martí. Així ho ha constatat l'inspector desplaçat fins a Almassora aquest matí per a confirmar el correcte desenvolupament de l'activitat comercial.

“Els qui s'han acostat aquest matí fins al mercat han trobat un recinte barrat en tot el perímetre, amb un estricte control d'entrades i eixides i més distància entre parades i entre clientela i productes”, ha remarcat Martí. L'edil ha recordat que les noves mesures adoptades permeten recuperar una activitat “fonamental per a fer costat al comerç de proximitat i amb productes de l'horta de primera qualitat i a bon preu”, segons aquesta part.

El mercat ambulant tornarà de nou aquest divendres amb les mateixes condicions per a garantir un exhaustiu control que evite contagis per COVID. No obstant això, els que no reprendran la seua activitat són el Mercat de la Taronja i el de llavors. La cooperativa San José d'Almassora assumeix la venda d'aquests productes a la clientela amb les mesures de seguretat oportunes.

Pujar