elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora reclama una solució per a les caigudes de la web municipal provocades pel servidor de la Diputació

Almassora reclama una solució per a les caigudes de la web municipal provocades pel servidor de la Diputació

    L'Ajuntament d'Almassora ha remès un document a la Diputació Provincial de Castelló en el qual insta a l'organisme a solucionar les constants interrupcions de servei que pateix el portal municipal com a conseqüència del mal funcionament del servidor en el qual està allotjada, una aplicació que depèn del govern provincial. En l'escrit remès a l'àrea de Modernització l'alcaldessa, Susanna Nicolau, fa referència a la prop d'una desena de caigudes que, amb diferent durada i gravetat, ha patit la web del consistori.

    "El servidor ha tingut nombroses fallades, un fet que ha provocat la interrupció del servei amb el conseqüent perjudici als servei en línia que oferim als ciutadans", ha manifestat la primera edil. Nicolau ha posat de manifest que "a pesar que la Diputació ofereix aquest servei a l'Ajuntament d'Almassora sense cap cost, no podem permetre que aquesta situació es convertisca en crònica", ja que "hem arribat a estar moltes hores seguides sense senyal i aquesta situació també afecta al treball del personal municipal", ha afegit l'alcaldessa. 

    Per la seua banda, l'edil de Modernització, Merche Galí, ha assegurat que "cada vegada oferim més serveis i la possibilitat de realitzar nombrosos tràmits a través de la pàgina web de l'Ajuntament d'Almassora, motiu pel qual aquests talls poden bloquejar algunes tramitacions". Galí ha confirmat el seu compromís amb la creació d'una plataforma digital fiable i segura "a través de la qual els ciutadans puguen realitzar el major nombre de gestions possible, de manera que estalviem costos a ambdues parts, simplifiquem els tràmits i l'administració puga comunicar-se de manera més directa als usuaris".

    Cal recordar que l'Ajuntament d'Almassora ha introduït en els últims mesos nombroses millores en la seua pàgina oficial. Els veïns poden pagar impostos municipals com l'IBI i el de recollida de residus sòlids urbans (brossa) des d'aquest portal, inscriure's en les activitats formatives i d'oci, comprar entrades per a espectacles, participar en enquestes i processos de consulta ciutadana que té oberts l'administració local i, des de fa tan sols uns dies, reservar instal·lacions esportives en la localitat.

    Pujar