11 de desembre de 2019 11/12/19

El PP de Almassora reclama amb una moció inversió per a desbloquejar la redacció del passeig marítim

El PP de Almassora reclama amb una moció inversió per a desbloquejar la redacció del passeig marítim - (foto 1)

  “El passeig marítim d'Almassora no pot seguir bloquejat i volem que la demanda d'aquesta infraestructura que sempre ha abanderat el PP seguisca visca perquè és una infraestructura que per justícia mereix el nostre poble”. María Tormo, portaveu del PP en l'Ajuntament d'Almassora, presenta avui en Junta de Portaveus una moció que reclama inversió per a redactar un passeig marítim per a la platja “que garantisca la seguretat dels vianants i respecte les propietats de primera línia de costa”.

  La iniciativa es presenta “en llaures a aconseguir el recolzament unànime dels grups a una mesura que defensa els interessos dels nostres veïns”. “Tots els partits que desitgen que la nostra costa es consolide i es pose en valor tenen l'oportunitat de recolzar aquesta moció que persegueix la unió de tots per a aconseguir un objectiu que ha de ser comú: un passeig marítim”.

  La portaveu del PP a Almassora recorda en la moció que el passat 11 de juliol el Ministeri de Transició Ecològica va descartar que el projecte de passeig marítim fóra prioritari per a la localitat. “El PSOE no ha de bloquejar per més temps aquest passeig. Sobretot després que durant els passats mandats aconseguírem consolidar les platges de Pla de la Torre i recentment la de Benafelí”.

  Després de la restauració del front marítim “que va portar al nostre alcalde, Vicente Casanova, a exigir amb fermesa a Madrid la inversió que permetera frenar la regressió, no podem quedar-nos de braços creuats esperant una inversió que Pedro Sánchez ja ha anunciat que ens nega”. Per açò, “la unió de tots els partits ha de propiciar que ens escolten a Madrid. Perquè hem de garantir que la nostra costa es consolida amb un passeig marítim que assegura el pas de vianants i que alhora és respectuós amb les edificacions de primera línia”. “Seguretat per als vianants i posada en valor d'una platja única, singular i familiar en la qual viuen tot l'any centenars de veïns i que arribat l'estiu multiplica la seua població”.

  ocultar
  El PP de Almassora reclama amb una moció inversió per a desbloquejar la redacció del passeig marítim
  Pujar