elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora promociona la pilota femenina

Almassora promociona la pilota femenina
  • Després de la inauguració del trinquet Antoniet d'Almassora el club i escola ja tenen instal·lacions per a promocionar l'esport autòcton

El poliesportiu Boqueres d'Almassora serà seu demà dissabte 7 de maig, d'una nova Trobada femenina de pilota valenciana, la segona que es realitza a la província de Castelló en 2022. Seran presents esportistes de la província per a gaudir jugant a la pilota valenciana, en les noves instal·lacions d'Almassora. En aquesta jornada, es reuniran jugadores d'Almassora, Almenara i Onda, practicant algunes de les nostres modalitats: raspall, escala i corda, frontó,rebotet,.

La Federació de Pilota Valenciana continua apostant per l'esport femení juntament amb la col·laboració dels clubs de la província organitzen trobadas de convivència. El pròxim cap de setmana, 13 i 15 de maig, es realitzaran trobadas dels JECV de raspall Meliana, Bellreguard, Eliana, Alcàsser i El Genovés. Les administracions com la Diputació de Castelló col·laboren activament amb la pilota valenciana. També la Generalitat Valenciana, Diputació de València i Diputació d'Alacant promouen programes de difusió i promoció del nostre esport autòcton.

Pujar