elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora rep la primera bandera blava per a la platja de Benafelí

Almassora rep la primera bandera blava per a la platja de Benafelí
  • Aquesta localitat castellonenca es prepara per a un estiu carregat de programació amb cinema, contes infantils, circ, música i esports

MÉS FOTOS
Almassora rep la primera bandera blava per a la platja de Benafelí - (foto 2)

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha arreplegat avui la primera bandera blava que rep la costa de la localitat. La platja de Benafelí lluirà aquest estiu el distintiu que acredita la qualitat de les seues aigües i el compliment de requisits com l'accés per a persones amb discapacitat i programació mediambiental continuada. Galí ha rebut la bandera en un acte celebrat en l'Oceanogràfic de València amb Almassora com a únic municipi de la província de Castelló que suma un nou distintiu.

L'alcaldessa ha incidit en l'esforç realitzat pel consistori per a atendre totes les peticions “i que el continuarem fent per a conservar aquesta bandera blava d'ara en avant”. Entre altres, el departament de Serveis Públics ha confiat en empreses locals la posada a punt de les casetes de fusta de la biblioteca de la mar i el nou punt d'informació, la renovació de senyalització, la inclusió de les primeres jornades de donació de sang durant els mesos de juliol i agost o la incorporació de l'ecoparc mòbil, entre altres.

La platja d'Almassora també estrena avui els seus primers contenidors de recollida de fem orgànic i es prepara per a un estiu carregat de programació impulsada des de les diferents regidories. Cinema, contes infantils, circ, música i esports se sumen enguany a activitats mediambientals que reforcen el compromís amb l'entorn. L'exposició “Mediterrani, deixa que et cuide” i una jornada de neteja dels Gols formen part d'aquest bloc.

Galí ha recordat que l'arribada de la bandera blava a la platja de Benafelí coincideix amb la imminent obertura del quiosquet d'estiu i un increment de l'oferta de restauració. “Tots sumen i donen valor a la platja d'Almassora, que s'enfronta al seu segon estiu en pandèmia en condicions molt més positives que les de la temporada passada”, segons la primera edil.

Pujar