elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora prepara els seus col·legis per a l’inici del pròxim curs acadèmic

Almassora prepara els seus col·legis per a l’inici del pròxim curs acadèmic
  • Les mesures preventives contra la COVID-19 protagonitzen la posada a punt dels centres

La Regidoria de Serveis Públics al costat de la Regidoria d'Educació han començat ja les labors d'adequació dels sis col·legis d'Almassora. Les mesures preventives contra el coronavirus són les protagonistes en aquesta posada a punt dels sis centres educatius de la localitat. Els empleats del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) han començat aquesta setmana els treballs de manutenció que s'estendran durant les dues pròximes setmanes.

D'aquesta manera, els operaris del consistori cometran reparacions i modificacions en els sis col·legis d'Almassora: Germans Ochando, Ambaixador Beltrán, Errant Vilar, Cardenal Cisneros, Santa Quitèria i Regina Violant. L'objectiu no és un altre que tots els edificis estiguen preparats per a l'arribada de l'alumnat en un curs escolar que estarà marcat per la pandèmia del coronavirus.

Per això, els empleats del SMML ja han començat amb la senyalització de la distància de seguretat amb marques en el sòl i l'organització de les taules i cadires de les classes amb separació en alguns centres. A més, aquests mateixos treballadors desinfectaran diàriament l'entrada i els accessos de tots els centres educatius en els horaris d'inici i final de la jornada escolar.

D'altra banda, l'Ajuntament també realitzarà diverses neteges i desinfeccions completes de tots els col·legis abans que l'inici del curs escolar prenga forma. A més, els centres educatius també rebran la preparació rutinària de tots els anys: pintura de les zones en mal estat, revisió de l'aixeteria, finestres, persianes, taules, cadires, clos, portes i penjadors, el canvi de poms, etc.

Finalment, la regidora d'Educació, Raquel Barberà, ha apuntat que “aquest estiu l'Ajuntament està fent un gran esforç per posar a punt tots els col·legis i així tot l'alumnat puga gaudir d'unes instal·lacions en les millors condicions, a més, vull agrair al SMML la seua labor en aquesta faceta i sobretot la seua col·laboració en la mudança del Regina Violant, que el 7 de setembre obrirà les seues portes per fi”, ha declarat l'edil.

Pujar