15 d’agost de 2020 15/8/20

Almassora prepara el mercat de la platja amb capacitat per a més de 30 parades

Almassora prepara el mercat de la platja amb capacitat per a més de 30 parades - (foto 1)
  • El recinte, sota estrictes mesures de seguretat, comptarà amb llocs d’alimentació i tèxtil

MÉS FOTOS
Almassora prepara el mercat de la platja amb capacitat per a més de 30 parades - (foto 2)

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Almassora ja treballa en els preparatius perquè el mercat ambulant de la platja siga una realitat. El regidor de Comerç, Javier Martí, al costat dels tècnics de l'àrea, han decidit que diumenge que ve 5 de juliol siga el primer dia de mercat en el districte marítim. Així, des d'aquesta data d'inici fins al 30 d'agost, els carrers Mestral i Roser de la Mar acolliran ininterrompudament el mercat ambulant cada diumenge.

El públic podrà trobar tant tèxtil com productes d'alimentació dividits en fruites i verdures. Amb una capacitat per a 33 parades, el recinte mercantil ja compta amb 22 llocs inscrits, 15 de tèxtil i 7 d'alimentació. Tots els comerciants interessats tenen fins al 15 de juny per a presentar la seua sol·licitud a través del registre del Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC). Els tècnics han prioritzat l'antiguitat dels comerciants amb llocs en els mercats ambulants d'Almassora durant els últims anys.

A causa de la situació actual derivada per la pandèmia, el mercat de la platja comptarà amb les mateixes mesures de seguretat que el mercat situat en la plaça Espanya i l'avinguda José Ortiz. En la seua ubicació habitual, l'espai del recinte marítim estarà limitat, amb l'aforament controlat i s'exigirà respectar la distància de seguretat. A més, tècnics del consistori repartiran gel desinfectant en l'entrada, hi haurà presència de la Policia Local i les parades comptaran amb les mesures de seguretat corresponents.

El regidor de Comerç, Javier Martí, ha animat als comerciants a ocupar les últimes places disponibles del mercat ambulant a la platja. “Estem vivint les conseqüències econòmiques de la crisi provocada pel coronavirus i emprarem totes les nostres eines per a afavorir que el xicotet comerç d'Almassora puga tirar avant”, ha declarat Martí.

Cal recordar que el mercat ambulant d'Almassora va ser dels primers a tornar durant l'estat d'alarma provocat per la pandèmia del coronavirus. Així, el mercat tèxtil, situat en la plaça Espanya i avinguda José Ortiz, va ser el primer mercat de roba de la província en tornar a obrir.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar