12 de novembre de 2019 12/11/19

Almassora premiarà el diumenge el civisme de dos veïns en el Dia de la Policia Local

Almassora premiarà el diumenge el civisme de dos veïns en el Dia de la Policia Local - (foto 1)
  • Avui signa el seu contracte un nou agent per a reforçar la plantilla a l'estiu

L'Ajuntament d'Almassora celebrarà aquest diumenge el Dia de la Policia Local amb l'homenatge als veïns Marián Solsona Blasco i David Manuel Sánchez Moreno, per sengles accions exemplars que tindran un reconeixement públic en la plaça d'Espanya. En l'acte, presidit pel director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel. En l'acte, presidit pel director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, el comissari cap de la Policia Local, Roberto Verdoy, presentarà la memòria anual de serveis.

L'esdeveniment arrancarà a les 11.30 hores amb l'acte oficial de revista a la formació, en el qual estarà present el propi Àngel per a acompanyar a l'alcaldessa, Merche Galí, durant el recorregut per la plaça. Després de la revista, els actes es traslladaran a la Casa de la Cultura, on la regidora de l'àrea, Isladis Falcó, realitzarà el discurs inaugural abans que la Unió Instructiu Musical La Maragda oferisca el seu concert homenatge.

Per la seua banda, Marián Solsona rebrà el reconeixement públic per haver lliurat a la Policia Local un sobre que va trobar amb 500 euros, que van ser retornats al seu amo, mentre que el veí David Manuel Sánchez serà homenatjat per la seua contribució a la recerca oberta per a identificar al piròman que l'estiu passat va provocar diversos incendis en el casc urbà d'Almassora.

El regidor de Policia, Roger Beltrán, aprofitarà l'acte per a anunciar el nom del guanyador del concurs infantil organitzat per al disseny de la mascota del Parc d'Educació Vial. A l'acte estan convocats els sis estudiants dels col·legis públics d'Almassora que han arribat fins a la final d'entre els més de mil participants. L'alcaldessa, Merche Galí, que realitzarà el discurs de clausura, lliurarà una bicicleta al vencedor del certamen.

 

Reforç estival de la plantilla

D'altra banda, aquest matí ha signat el seu contracte laboral l'agent de la Policia Local contractat per a reforçar la plantilla durant tres mesos, coincidint amb les vacances del personal habitual. El policia procedeix de la borsa d'ocupació creada en el seu moment per a necessitats especials del servei.

ocultar
Almassora premiarà el diumenge el civisme de dos veïns en el Dia de la Policia Local
Pujar