21 de gener de 2021 21/1/21

PP: "Almassora perd quatre anys sense que Galí inicie les expropiacions de la pantalla verda"

PP: "Almassora perd quatre anys sense que Galí inicie les expropiacions de la pantalla verda" - (foto 1)
  • "L'alcaldessa del PSPV va garantir al juliol de 2015 que la compra de sòl era una “prioritat” i la seua primera decisió va ser suspendre la partida reservada pel PP"

Els veïns de la platja d'Almassora esperen des de juliol de 2015 que l'alcaldessa del PSPV, Merche Galí, inicie les expropiacions que permeten construir la pantalla verda enfront del Serrallo. La primera edil va assegurar fa més de quatre anys que la compra d'aquest sòl era una absoluta prioritat, especialment per als propietaris afectats, als quals s'havia de donar una solució, segons apuntava.

La seua primera decisió va ser, no obstant això, suspendre els 100.000 euros que el PP havia reservat en pressupost per a executar l'adquisició de terrenys. “Era 2015, ara estem en 2020 i la compra de sòl que segons l'alcaldessa era prioritat absoluta continua sent una promesa incomplida a la qual destina la vergonyosa quantitat de 20.000 euros. Una burla”.

Per a Vicente Blay Casino, regidor del PP a Almassora, la pantalla verda “és un només dels tants exemples d'anuncis incomplits de Galí”. “Els deixem diners en pressupost, els entreguem un esborrany del projecte i els facilitem un informe exhaustiu de les parcel·les afectades i el cost aproximat de la compra dels terrenys”.

Passada prop de mitja dècada els veïns de la costa estan cansats de “promeses que segueixen sense materialitzar-se”.  “L'alcaldessa va prometre lluitar per l'obertura del Camí Voramar que continua tancat, va assegurar que treballaria per un passeig marítim digne per al nostre municipi i va ser el PP el que va reactivar el projecte en 2018 reclamant la convocatòria de la comissió de les obres de seguiment del litoral”.

Des del PP lamenten que la política del PSPV “s'haja limitat a vendre fum”. “Ho han fet a la platja, generant expectatives que després no han atés. Al poble, anunciant l'enderrocament de l'edifici 167 que segons l'últim pronòstic de Galí hauria d'haver caigut a terra al juliol del passat any i segueix en peus. O garantint la solució a totes les necessitats educatives amb el pla Edificant que s'ha traduït en res”.

Pujar